Codin Maticiuc va deveni tată de fetiță! Ce nume va purta și când o va ține în brațe

Este fericire mare în familia lui Codin Maticiuc: va deveni, pentru prima oară, tătic!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Codin Maticiuc este foarte fericit, deoarece va deveni tătic pentru prima oară. Această dorință o avea încă de la vârsta de 23 de ani, când cel mai râvnit burlac (fost, chiar), și-a dorit foarte mult să-și întemeieze o familie.

Este prima oară când Codin Maticiuc vorbește despre bebeluș în mod public, iar acest lucru l-a făcut foarte emoționat și entuziasmat. Ba mai mult decât atât, Codin Maticiuc a dezvăluit și care va fi numele pe care fetița sa îl va purta cu mândrie, dar și când va veni micuța pe lume.

Citeste si: Oana Zăvoranu: ”Cât de țopârlancă, melteancă, ordinară, neam prost și centuristă trebuie să fii?”. Ce a deranjat-o pe brunetă

"Şi ca să fie o dezvăluire aici în premieră, va fi fată! Se va naşte în aprilie. Astea-s emoţiile. Să fie sănătoasă. Eu mi-am dorit întotdeauna. Cred că dorinţa de a copilări o avem fiecare. Asta nu ar trebui să moară, ci s-o canalizăm în ce facem. Copilăria înseamnă şi creaţie, imaginaţie", a povestit Codin într-o emisiune tv.

"Smaranda. Aşa o cheamă pe mama. Îmi place şi numele, şi de mama. A fost dorinţa mea de la 23 de ani, de când îmi doresc copii", este numele pe care îl va purta fetița, spune Codin.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate