Vedete

Coincidenta cutremuratoare intre Meghan Markle si Printesa Diana!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Coincidenta cutremuratoare intre Meghan Markle si Printesa Diana!icon photo

Meghan Markle si Printu Harry, fiul cel mic al regretatei Printese Diana, si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu si a unei lumi intregi, sambata, 19 mai.


Cei doi au fost asteptat de o multime de oameni, in frunte cu familia, la capela St. George, la orele pranzului, de pe domeniul Castelului Windsor.


Este binecunoscut faptul ca inelul de logodna al miresei contine doua pietre pretioase care i-au apartinut mamei lui Harr, Lady Di. Inelul are doua diamante din colectia personala a printesei Diana.
Insa legatura dintre cele doua nu se opreste aici!


Meghan Markle a fost de multe ori comparata cu mama sotului ei, gratie popularitatii, sarmului, implicarea in actiuni caritabile si modul ei deschis de a fi. De altfel, multi sunt de parere ca odata cu intrarea frumoasei Meghan in familia regala, atmosfera va deveni una mai putin riguroasa.


La mult asteptatul eveniment au fost prezenti si rude din partea "Printesei Diana", familia Spencer.
De altfel, cu adevarat interesant este faptul ca Meghan Markle devine printesa la bratul Printului Harry, la exact aceeasi varsta pe care o avea Diana, atunci cand a murit, la 36 de ani.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune