Coincidenta fatala?!  Au invocat focul in cantecele lor si au sfarsit dramatic! Nicoleta Cengher, Laura Stoica si Madalina Manole, legate de un blestem?

Nicoleta Cengher, cantareata arsa de vie, zilele trecute, in restaurantul libanez din Constanta, Madalina Manole, dar si Laura Stoica sunt legate ca o coincidenta macabra de "foc".

Distribuie pe:

Autor:

Nicoleta Cengher era cantareata in restaurantul BeirutCu putin timp inainte de a muri arsa de vie in incendiu, solista  Nicoleta Cengher a postat pe contul ei de pe facebook un mesaj in care a facut referire la foc. Nicoleta a scris, chiar inainte de a pleca la restaurnatul unde a pierit in incendiu: "Acum tu vezi foc“. Si, de parca nu ar fi fost suficient, mama cantaretei decedate a declarat ca ultima piesa cantata de Nicoleta in restaurantul "Beirut" inainte de tragedie, a fost melodia intitulata "Fire". Dupa ce si-a terminat cantarea, ea a urcat in vestiarul mortii unde s-a intamplat nenorocire.

Unii ar spune ca a fost o simpla coincidenta. Fatidica. Uitandu-ne in timp, am constatat un lucru absolut cutremurator. Alte doua nume de top ale muzicii romanesti, Laura Stoica si Madalina Manole au cantat despre foc in melodiile lor.Laura Stoica a murit in 2006 intr-un accident rutier

Laura Stoica a avut o melodie celebra care se numea chiar "Focul'. Madalina Manole a fost si supranumita "Fata cu parul de foc”, dar a avut si o melodie al caruit titlu continea cuvantul "foc" -  "Dragoste de foc".  Amandoua artistele au avut destine crunte.

Laura Stoica si-a gasit sfarsitul intre fiarele contorsionate ale masinii in care se afla si care a fost implicate intr-un accident rutier. Laura era insarcinata si se intorcea, impreuna cu iubitul ei, de la un spectacol organizat de Primaria Urziceni.Madalina Manole s-a sinucis in vara lui 2010

Madalina Manole s-a sinucis inghitind continutul unui pahar cu furadan in vara anului 2010. Cantareata a fost gasita de sotul ei, fara viata in vila in care locuia.

Laura Stoica - "Focul"

Madalina Manole - "Dragoste de foc"

 

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: