Coincidenta macabra din cimitirul in care a fost ingropat Nae Manea! In urma cu 15 ani, in acelasi loc, a fost inmormantat un indragit fotbalist rapidist gasit asfixiat in garaj!

In urma cu doua zile, Nae Manea a fost condus pe ultimul drum de toti cei care l-au iubit, familie, prieteni si sustinatori ai echipei Rapid. Omul de fotbal a decedat dupa ce a pierdut lupta cu un cancer pacatos la ficat!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereNae Manea a fost ingropat la StraulestiCa o coincidenta nefericita, in acelasi cimitir, Straulesti, a fost ingropat, acum 15 ani, un alt idol al Giulestiului, Mario Bugeanu.

fara descriereMario Bugeanu a murit intoxicat cu monoxid de carbonFotbalistul a murit la doar 24 de ani, intr-un mod care a uimit, la vremea respectiva, lumea sportului cu balonul rotund. “In primavara anului 1999, jucatorul, mare vedeta la Rapid, a fost gasit fara suflare, dupa ce a petrecut o noapte de amor cu prietena sa, Mirela, intr-un garaj. Cei doi s-au intoxicat cu monoxidul de carbon emanat de gazele de esapament de la masina lui Mario chiar in momentul actului sexual si nu au mai putut sa iasa de acolo! Erau goi si stravezii la fata, imagine care ani de zile ne-a urmarit! A fost groaznic”, au povestit apropiati de-ai lui Bugeanu prezenti la fata locului atunci cand s-au descoperit cadavrele.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate