Coincidență sau superstiție? Ce reprezintă data de 29 aprilie, ziua în care Răzvan Ciobanu a murit! Ce legătură are cu familia

Coincidență sau superstiție? Ce reprezintă data de 29 aprilie, ziua când designerul Răzvan Ciobanu a murit.

Autor: A.V.

Răzvan Ciobanu s-a născut în data de 28 ianuarie, iar părinții lui continuă ”șirul” superstițios: mama sa, Elena Ciobanu, s-a născut în data de 26, iar tatăl lui, Nicolae Ciobanu, s-a născut în data de 27. Mai mult decât atât, ziua în care Răzvan Ciobanu a murit a fost 29 aprilie.

Conform termenilor numerologici, sau al oracolului numerologic, Răzvan Ciobanu era născut în data de 28 ianuarie 1976, iar cifra destinului său este 1.

Răzvan Ciobanu era o personalitate pozitivă, cu o energie pură. Cifra 1 reprezintă puritatea, dar și un simbol puternic pentru acțiunile mentale și spirituale. De asemenea, cifra 1 mai reprezintă și noi începuturi.

Citeste si: Cu două zile înainte de moarte, Răzvan Ciobanu s-a întâlnit cu un călugăr tibetan! ”A fost într-o transă de marți până sâmbătă”

Citeste si: „Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o- kfetele.ro

Citeste si: Incredibil, Răzvan Ciobanu s-a învârtit în rondul într-un cunoscut rond din Mamaia timp de 15 minute înainte de moarte! ”Nu știu în ce stare era”

Citeste si: Semn divin la priveghiul designerului Răzvan Ciobanu, după terminarea slujbei de Stalpi! Păsările au oferit un concert celest

Ziua decesului designerului Răzvan Ciobanu, 29 aprilie, pentru aceasta avem, din punct de vedere numerologic, cifra destinul 2.

De multe ori poate însemna rivalitate, dar și nevoia de unitate și claritate. Astfel, poate simboliza și sacrificiul pe care îl faci pentru o anumită persoană, o relație, un job. Acest lucru devine obsesiv, mai ales că există un efort îndreptat doar către sine și către ceea ce simți ca persoană. Oamenii care au cifra 2 pot invoca și anumite motive pentru a demonstra că sunt prorpiul lor stăpân, indiferent de condițiile celor din jur.

Pe de altă parte, tatăl lui, născut în data de 27, adică având cifra destinului 9, are o vibrație puternică, influentă asupra celorlalți și soarta pentru fi descrisă de rolul ”vindecătorului rănit”. Mama lui, născută în data de 26, având cifra destinului 8, poate fi considerată tipul de persoană care luptă cu greutăților și transformă drama într-o energie pozitivă.

Dacă ar fi să adunăm cifrele destinului pentru ziua în care Răzvan Ciobanu s-a născut și ziua în care a murit, ne-ar da cifra destinului 3 sau, așa cum se spune și numerologic, cifra care arată adevărata esență a sinelui.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Amănunte halucinante în cazul morții designerului Răzvan Ciobanu: ”Era a doua noapte în care nu a dormit”

Procurorii au explicat motivul morții lui Răzvan Ciobanu și de ce a pierdut mult sânge: I s-a rupt aorta! Amănunte șocante ale accidentului chiar de la anchetatori

Proprietara autoturismului în care a murit Răzvan Ciobanu a rupt tăcerea! Ce spune

Răzvan Ciobanu va fi înmormantat în locul de veci al familiei! Era pregătit pentru părinți. PRIMELE imagini

Informație pentru cei care stau la aceeași ADRESĂ DIN BULETIN! Anunț oficial de la Guvern

De ce să pui sare în mașina de spălat rufe: trucul mai puțin cunoscut care te ajută să economisești timp și energie

Oana Roman a rămas cu ochii în soare. Marius Elisei a plecat de acasă. Definitiv!

Proprietara autoturismului în care a murit Răzvan Ciobanu a rupt tăcerea! Ce spune

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies