Colaborare neașteptată în industria muzicală! Trupa Andre și Iuliana Beregoi au lansat piesa “Moșule, ce tânăr ești”, varianta 2021!

Hitul trupei Andre “Moșule, ce tânăr ești a fost remixat și lansat în colaborare cu Iuliana Beregoi.

Autor: Andrada Bratovianu

In articol:

Trupa Andre a avut un mare succes de-a lungul timpului, fapt pentru care, în urmă cu ceva timp, au decis să se reunească. Unul dintre cele mai mari hituri ale lor este “Moșule, ce tânăr ești”, care a acumulat, în varianta originală, peste 7 milioane de vizualizări.

Acum, l-au remixat împreună cu Iuliana Beregoi și l-au lansat pe piața muzicală.

“Moșule, ce tânăr ești”, varianta 2021, deja în tendințe pe YouTube

Colaborare neașteptată în industria muzicală!

Trupa Andre și Iuliana Beregoi

[Sursa foto: Instagram]

Andreea Bălan, Andreea Antonescu și Iuliana Beregoi  s-au gândit să le facă o surpriză fanilor și să readucă hitul “Moșule, ce tânăr ești”, într-o variantă actualizată și modernă, înapoi pe piața muzicală. Acestea s-au bucurat să vadă că ălanul le-a ieșit, iar melodia a intrat imediat în topuri.

Întreaga idee a fost concepută drept o surpriză de Moș Nicolae, un cadou muzical pentru toți fanii lor. Fiecare dintre vedete au postat mesaje și fotografii pe rețelele sociale, mulțumindu-le celor care au ascultat și apreciat piesa.

Citeste si: olile au miros diferit. Diabetul miroase ca acetona, cancerul la ficat miroase ca...- bzi.ro

Iuliana: “Moșule, ce tânăr”.

Andreea Atonescu: “Vă mulțumesc pentru sutele de mesaje pe care le-ați trimis în legătură cu #MosuleCeTanarEsti Piesa a intrat deja în trending și asta doar datorită vouă!”.

Andreea Bălan:  “Surpriza noastra de Mos Nicolae e aici 🤩 O super colaborare ANDRE cu Iuliana Beregoi si un Mos cool, tinerel varianta 2021“.

Citeste si: Iuliana Beregoi, mai fericită ca niciodată! Care este motivul pentru care artista nu-și mai încape în piele de fericire?

Piesa este o reinterpretare fresh, în conformitate cu preferințele muzicale ale generației de astăzi, care a reușit să strângă peste 200k de vizualizări pe YouTube. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies