Colegi de echipa la Sportul Studentesc, Marcel Coras si Gino Iorgulescu au fost la un pas de bataie!

Pe vremea cand erau colegi de echipa, Marcel Coras si Gino Iorgulescu s-au certat la cutite. Totul a plecat de la o suspiciune de meci trucat!

novalue

In anii 80, Marcel Coras si Gino Iorgulescu, actualul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, au fost colegi de echipa la Sportul Studentesc. Prieteni buni, cei doi se intelegeau bine atat in teren, cat si in afara lui. Asta pana intr-o buna zi, cand un scandal monstru avea sa-i aduca in pragul unei paruieli. Surse WOWbiz.ro ne-au dezvaluit ca in perioada in care Gino Iorgulescu se afla pe banca Sportului in calitate de antrenor, iar Marcel Coras pe teren, la un meci disputat in deplasare, lui Gino i

s-a parut ca cel supranumit “Dulapul” ar fi avut intentia de a tranti acel joc. De aici si pana la cearta nu a mai fost decat un pas. “Era un meci la Suceava, prin 1987. Au inceput sa se certe inca de la vestiar, dar lucrurile nu s-au oprit aici. Scandalul a continuat si in trenul care avea sa-i aduca in Bucuresti. Gino ii tot reprosa lui Coras, iar “Dulapul”, nici una, nici doua, a inceput sa-l alerge pe Gino prin tren. Sigur ca anii au trecut, iar cei doi au ingropat acel episod, redevenind foarte buni prieteni. Peste ani, cand Gino a ajuns un  prosper om de afaceri, nu l-a uitat pe Coras. L-a ajutat de fiecare data, cu tot ceea ce a putut!”, a precizat sursa WOWbiz.ro.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies