Colegul lui Mohombi a pus ochii pe o romanca! O dansatoare i-a pus inima pe jar cipriotului Admiral C4C

Admiral C4C s-a indragostit de tara noastra in aceasta vara, cand a fost invitat la cateva concerte in Romania si a avut ocazia sa viziteze mai multe locuri de aici.

Distribuie pe:

fara descriere

Atunci s-a decis ca vrea sa filmeze urmatorul sau videoclip in Romania. Adevarul e ca si fetele noastre l-au pus pe jar pe artist, acesta alegand pentru filmarile videoclipului sau cateva  modelele de la Transilvania Fashion, dar i-au atras privirea si cateva dansatoare din trupa de dans T Dance. De altfel, Admiral C4C a fost surprins de mai multe ori in compania unei tinere si frumoase domnisoare, dansatoare la T Dance.

Cantaretul se afla acum in Romania pentru un tour de promovare si cantari dar se presupune ca este aici pentru ceva mai mult decat proiectul sau muzical. El este vazut aproape in fiecare luna aterizand la Cluj, orasul in care locuieste dansatoarea respectiva, cu toate ca managementul lui, Tetravision, este in Bucuresti. Sa fie oare intalnirile lor doar profesionale, sau exista deja o atractie puternica intre ei? Mai mult, Admiral C4C ar fi invitat-o pe frumoasa romanca sa petreaca o vacanta exotica, anul viitor, in Cipru.

Unul dintre cei mai apreciati artisti ai momentului din Cipru, Admiral C4C, a lucrat cu staruri ale muzicii dancehall si reggae din alte parti ale lumii, ca Mr. Vegas, pe care il descrie drept "cel mai bun jamaican reggae", egipteanul Elephant Man sau Baby Cham, detinator al unui premiu Grammy si "coleg" de scena cu staruri ca Alicia Keys sau chiar Rihanna. Cipriotul este MC, cantaret si organizator de evenimente in tara sa, cu Most Wanted Cyprus Ent. De asemenea, Admiral C4C a incheiat unul dintre show-urile lui Mohombi.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate