Colindătorii cu boxe nu sunt bine primiți! Primarul din București, care anunță amenzi: ”Așteptăm colindători adevărați”

Ciprian Ciucu, mesaj public pentru toți colindătorii cu boxe! Poliția Locală a dat zeci de amenzi în doar o singură zi!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a transmis un mesaj public prin care explică faptul că nu sunt bine primiți colindătorii cu boxe. Mai precis, cei care au gânduri de colindat cu o boxă prin oraș, riscă să se întâlnească cu Poliția Locală a Sectorului 6 și să primească în dar o amendă de toată frumusețea. 

Citeste si: Sfântul Nicolae 2021, tradiții, obiceiuri şi superstiţii. De ce Moș Nicolae lasă cadouri sau nuiele în ghetuțe

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

„Colindele la boxe cu mulți decibeli nu sunt colinde. Cum spunea un locuitor al Sectorului 6, “În cazul colindelor, nu este vorba de o boxa plimbata... Este vorba despre altceva (modestie, talent, implicare, tradiție)”. Colindătorii sunt bine primiți în Sectorul 6, dar nu cu boxe date la maxim printre blocuri, nu cu înregistrări cu munca altora. Aviz colindătorilor cu boxe, doar ieri Poliția Locală a dat 21 de amenzi pentru tulburarea liniștii publice. În Sectorul 6 așteptăm colindători adevărați!”, a declarat edilul pe Facebook.

Citeste si: Când se împodobește bradul de Crăciun și până când îl poți ține în casă

Ciprin Ciucu nici nu vrea să audă de pocnitori

Edilul sectorului 6 a transmis că nici pocnitorile nu sunt bine primite.  „Am decis că Primăria Sectorului 6 să nu autorizeze comercializarea de produse pirotehnice pe aria Sectorului 6. Pocnitorile produc un mare disconfort populației, aceste manifestări nu au nimic în comun cu “tradiționalul”. Aflu că Inspectoratul Teritorial de Muncă și Poliția Municipiului București au avizat așa ceva în Sectorul 6.

Eu nu știu cum aceste instituții și-au permis să dea un astfel de aviz pentru depozitarea și comercializarea unor astfel de produse într-o baracă dintr-o parcare. Din punctul meu de vedere este vorba despre inconștiență, pericolul este evident. M-aș fi așteptat ca după nenorociri precum Colectiv să fie mai atente. Pentru că nu avem atribuții să o închidem (doar poliția națională are) am dispus Politiei Locale să supravegheze acea locație non-stop și să strângă dovezi dacă vor comercializa minorilor astfel de produse, pentru a le prezenta Primăriei Generale (Poliția Municipiului București și-a dat avizul!) și Poliției
MAI. Din câte am înțeles alte primării de Sector au dat autorizații pentru așa ceva.”,
a mai transmis Ciprian Ciucu.

Fotografia postată de Ciprian Ciucu

Fotografia postată de Ciprian Ciucu

[Sursa foto: Facebook]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies