“Colindul acesta mă bântuie de 3 ani şi i-l dedic bunicii mele” – Cine e cântăreaţa care spune asta

Alya revine în muzică, după o pauză de 2 ani. Şi nu o face oricum, ci cu un colind. Deşi pare un pariu riscant, mai ales că artiştii din generaia sa nu mai lansează piese dedicate sărbătorilor, Alya îndrăzneşte.

“Pentru mine, Crăciunul este o sărbatoare care aduce împreună oamenii dragi. Că e familie, că sunt prietenii, colegii sau chiar vecinii, cred că despre asta este vorba când spui «spiritul de sărbători». Colindul acesta este ceva ce mă bântuie de 3 ani. Indiferent ce făceam, auzeam în cap fragmente din linia melodică. După vreun an, am zis că ar fi bine să pun pe hârtie notele, să fie… Într-o zi, povesteam cu mama şi ne-am adus aminte de bunica (mama ei).

Şi i-am spus că mi-aş dori enorm să mă reîntorc în muzică. Să compun din nou, să cânt şi să fiu iar pe scenă. Aşa cum şi-a dorit bunica. ”

Alya povesteşte că după ce a câştigat ”Tip-Top Minitop”, pe la vârsta de 6 ani, a venit foarte fericită şi i-a povestit buncii cum a fost pe scenă, cum a cântat şi cum a aplaudat-o lumea din sală. Iar bunica i-a spus: “Tu să ţii minte un lucru: nu doar muzica, totul se face cu suflet şi dedicare. Dar, cu atât mai mult muzica. Iar bucuria asta de acum şi iubirea pe care acum o ai faţă de muzică să nu le pierzi. Iar dacă vei mai cânta şi când ai să creşti, să cânţi şi un colind. E cel mai frumos dintre cântece!”

Artista povesteşte că după ce a scris linia melodică s-a dus pe meleagurile natale ale bunicii fiindcă a ştiut că doar aşa va putea să scrie şi

versurile. “Ţin mult la acest colind. Nu doar pentru că este continuarea drumului meu în muzică, ci pentru că ştiu că acum e momentul de a-i îndeplini bunicii mele visul. Iar de acolo, de Sus, am convingerea că va fi Îngerul meu păzitor. De fapt, aşa este de când ne-a părăsit pe mine şi pe mama… Colindul acesta mă bântuie de 3 ani şi i-l dedic bunicii mele!”

Colindul “Se aud clopoţei” are versurile şi linie melodică semnate de Alya, aranjamentulo şi producţia îi aparţin lui Ralflo şi este cântat alături de Band-ul artistei: Cătălin Marian Pintea- percuţie, Andrei Alexandrescu- chitară lead şi Răzvan Mitroi- chitară ritm.

Alya este cunoscută publicului pentru “Damelo”, piesa cu impact internaţional, care a fost No. 1 în topuri în Israel, Turcia, Tunisia, Liban, Brazilia, etc. Piesa a cucerit lumea până în Bali şi a fost urmată de “Sexy mama”, care a avut un succes imens în Turcia.

Lansarea colindului va avea loc peste 2 săptămâni iar Alya îşi doreşte să fie un cadou pentru acest Crăciun. “Îl dăruiesc turturor celor care iubesc Crăciunul, care îşi iubesc familia, prietenii, colegii. Care iubesc viaţa, ca să rezum!”

 

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Întâlneşte-l faţă în faţă pe David Duchovny!

Puzderie de oameni la lansarea celei mai noi cărţi scrise de Ioana Lee

Iuliana Beregoi, al doilea mare eveniment, la Sala Palatului, la doar 14 ani

Horoscop Zilnic Miercuri 1 Decembrie 2021: Racii vor avea parte de schimbări majore care le vor îmbunătăți viața

Ion Țiriac, lovitură imensă în justiţie! Judecătorii l-au îngropat. S-a decis astăzi, 30 noiembrie

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Halucinant! Amendă de până la 7.200 de euro sau închisoare pentru cei care refuză vaccinarea

EXCLUSIV | Kamara rupe tăcerea după apariția imaginilor cu amanta lui Reghecampf: ”Am avut noroc cu ea. A făcut să vorbească țara de noi”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies