Colo se îmbogățește din Youtube după scandalul minorelor! Creștere cu 107% a numărului de abonați în ultimele 20 de zile! Câți bani face vloggerul în control judiciar?

Alexandru ”Colo” Bălan, vloggerul reținut pentru inditgare la viol asupra minorelor, continuă să facă bani frumoși de pe urma canalului său de Youtube, cu toate că nu mai are voie să posteze.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Toată lumea s-a declarat indignată de afirmațiile lui Colo legate de minore, însă tocmai ”indignații” au dat năvală să se aboneze la canalul de Youtube al acestuia. Alexandru Bălan a înregistrat o creștere semnificativă a numărului de abonați în ultimele 30 de zile, dar și al încasărilor din Youtube.

fara descriere

Conform platformei socialblade.com, canalul de Youtube al lui Colo a înregistrat o creștere cu 70,5% a numărului de vizionări pentru clipuri, în ultimele 30 de zile. Pe de altă parte, numărul de abonați a crescut cu 107,1%, adică aproape 30.000 de abonați în ultima lună, ajungând la un total de 852.000 de persoane care primesc notificări atunci când Colo are activitate pe canalul său. Ce-i drept, șansele sunt destul de mici pentru că vloggerul Colo a primit interzis de la autorități să se mai apropie de platformele de socializare și conținut în următoarele 30 de zile.

Colo se îmbogățește din Youtube! Românii au părăsit canalul, după care s-au reabonat

fara descriere

Imediat după mediatizarea scandalului, adică pe 2 iunie, canalul lui Colo a resimițit o ușoară scădere, de circa 1.000 de abonați și de aproape jumătate de milion de view-uri. În ziua următoare, însă, deși nu au mai venit abonați noi, vizionările au înregistrat o creștere cu 315.000. Aceasta a fost și ziua în care Colo a postat clipul în care și-a cerut scuze.

De atunci, cu toate că vloggerul nu a mai postat nimic, canalul a crescut să crească cu o medie de 100.000 de views pe zi. Culmea, în ziua în care a fost reținut, dar și în următoarea, numărul de abonați a crescut din nou cu câte 1.000.

Citeste si: Mircea Badea sare în apărarea vloggerului Colo. Reacție controversată: „Mi se pare...”

Citeste si: Breaking news! Vloggerul Colo, dus la Parchet

Citeste si: Terone, vloggerul-interlop, sare în ajutorul lui Colo în scandalul minorelor abuzate! ”Frățioare, stai liniștit, o să scapi. Doar ai spus, nu ai și făcut”

Colo se îmbogățește din Youtube! Mulți bani pentru Alexandru Bălan

fara descriere

Tradus în bani, pentru ultimele 30 zile, Colo va încasa o sumă cuprinsă, cel mai probabil între 2.500 și 3.500 dolari. El ar fi încasat și mai mult dacă ar fi locuit într-o țară unde publicitatea pe Youtube este mai scumpă. Mai precis, dacă ar fi locuit în Statele Unite și ar fi avut aceste cifre, Colo ar fi luat de la Youtube 15.000 dolari doar pentru ultimele 30 de zile.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate