Colonul iritabil. Dieta care vindecă. Ce mâncăm şi ce evităm!

Colonul iritabil, dieta care vindecă. Ce alimente trebuie să consumăm şi ce alimente ar trebui să evităm pentru a scăpa de probleme?

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Colonul iritabil este una dintre problemele care dau bătăi de cap tot mai multor români. Invitat la Teo Show, doctorul Ovidiu Peneş a vorbit despre dieta pe care ar trebui să o adopte toţi cei care suferă de colon iritabil. 

fara descriere

Colon iritabil. Ce ar trebui să mănânci şi ce nu?

Dr Ovidiu Peneş a vorbit despre semnele care ar trebui să ne dea de înţeles că avem un colon iritabil. Care sunt simptomele? Cum ne dăm seama care sunt alimentele care provoacă gaze, balonări? Colonul iritabil, cea mai des întâlnită problemă gastrointestinală! Ce simptome apar? Acestea sunt întrebări la care a răspuns specialistul invitat la Teo Show, emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Citeste si: Adevărul despre retenția de apă. Ce semne ar trebui să te trimită la doctor. Medicul Ovidiu Peneș spune tot ce ar trebui să știi

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Colonul iritabil, dieta care vindecă. Ce ar trebui să mâncăm şi ce alimente ar trebui să evităm pentru a scăpa de probleme?

Citeste si: Invata sa te feresti de diabet! Uite ce schimbari trebuie sa faci in viata ta!

Citeste si: Ciorba te imbolnaveste de cancer! "Scoateti-o urgent din meniu"

Citeste si: Semnele care îţi arată că rinichii tăi nu funcţionează normal! Dr Ovidiu Peneş a dezvăluit tot ce trebuie să ştii

Trei persoane au vorbit despre problemele pe care le întâmpină. Dr Ovidiu Peneş a aflat de la ele ce anume obişnuiesc să mănânce la cele trei mese principale şi le-a dat sfaturi cu privire la dieta pe care ar trebui să o adopte pentru a scăpa de balonări sau chiar diaree.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate