COLOSAL! Guta ii ia apararea NARCISEI dupa ce i-a rupt iubita in bataie: "Ai sunat-o pe Narcisa si i-ai zis: manca-mi-ai, vedea-mi-ai, sa-i fac asta lu' Alberto...!"

Nicolae Guta s-a intors din Spania unde avea o cantare special pentru scandalul in care Narcisa a fost implicata cu Beyonce.

Distribuie pe:

fara descrierefara descrierefara descriereFosta iubita a manelistului a intrat peste artista in casa si a batut-o grav. Cantaretul si-a spus toate ofurile in direct si este incredibil cum o considera pe Beyonce vinovata de tot ce s-a intamplat.

"Am venit de urgenta din Spania, aveam concert in seara asta acolo. Oamenii de acolo m-au inteles, era un chef privat. Eu m-am dus sa cant si sa castig bani. Sunt depasit de situatie. Imi pare cel mai rau si sunt profund indignat ca din peisajul asta fac parte copilasii mei, Alberto si Anais. Madalina mi-a spus mereu ca intre ea si Narcisa nu exista nici cea mai mica comparatie, de la fizic la tot. Imi spunea ca ea este o femeie manierata si cu cei 7 ani de acasa si ca a fost crescuta intr-un fel, nu ca mine tiganeste. Cand afirmi asa ceva trebuie sa ai un argument si un temei. Atunci i-am spus ca Narcisa este un personaj controversat si o fire vulcanica. De aici am dedus ca ea este in stare de orice si probabil ca acum situatia i-a scapat de sub contro. Madalina daca se considera o femeie manierata trebuia sa stea cuminte, dar cand tu pui mana pe telefon si o suni pe Narcisa si ii spui: manca-mi-ai, vedea-mi-ai, sa ii fac asa lui Alberto, sa faca si sa dreaga... Sunt hotarat sa nu mai stau nici cu Narcisa nici, nu Beyonce" a spus Guta la ProTV.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate