Comentariul care aruncă în aer ancheta Gheorghe Dincă și reconstituirile din ultimele zile de la Caracal

Timp de două zile, luni și marți, Gheorghe Dincă a fost dus de oamenii legii, la locuința lui din Caracal, pentru a face reconstituirea celor două crime mărturisite de el, uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Gheorghe Dincă, reconstituire la Caracal


In articol:

Cele două zile de reconstituire au fost urmărite cu atenție atât de presă, dar și de oameni obișnuiți, care s-au implicat în acest caz care a revoltat întreaga țară. Declarațiile reprezentanților organelor competente, imaginile difuzate la știri cu Gheorghe Dincă, i-au revoltat pe mulți.

Pe grupurile de pe paginile de socializare, unde se comentează intens cazul Caracal, sunt multe mesaje unele mai interesante ca altele. Iată unul dintre acestea, în care autorul, deși mărturisește că ”experiența” sa este doar din serialele polițiste, ar putea arunca în aer toată ancheta, iar problemele sesizate sunt unele plauzibile.

Citeste si: Gheorghe Dincă, la pușcărie ca la SPA! De ce s-a îngrășat în arest ”monstrul din Caracal”? Imagini incredibile

Citeste si: Reconstituire caz Caracal. Mamei Luizei Melencu i s-a făcut rău, în timp ce Gheorghe Dincă participa la reconstituirea întâmplărilor

Gheorghe Dincă, reconstituire la Caracal

Comentariul care aruncă în aer reconstituirile de la Caracal! ”Gheorghe Dincă trebuia să înceapă cu o zi înainte de răpire”

”Eu am urmărit toate sezoanele și episoadele din serialul "Criminaliștii" și posibil de aceea mie îmi dă cu virgulă toată reconstituirea de ieri....Măi oameni buni...la o reconstituire de crime am văzut (normal în SUA, nu la noi), că se ia din spate minim cu 24 de ore… Deci trebuia sa înceapă  cu Dincă cu o zi înainte de răpire... ce făcea… ce planuri, etc. Plus, în ziua cu crima se presupune (cu imagini și probe) că Dincă a fost la Craiova. Unde este drumul la Craiova în reconstituire? A povestit jigodia ce a făcut toată ziua cu Alexandra? noaptea?..pentru că din câte știu eu și sper că nu greșesc și din câte  am înțeles, Alexandra  a fost răpită, dusă la Dincă iar apelul ei a fost a doua zi. Deci, ce a făcut Dincă o dupamiază și o noapte cu ea? Ca să nu-mi spuneți mie ca un nene la 65 de ani poate face orgii sexuale 12 ore...Dacă nu a violat-o continuu, poate și-a tăiat lemnele… Dar nu, ca se stie ca nu avea lemne taiate, sunt chestii care trebuie scoase de la el. Cum, cine și cand i-a venit ideea sau i-a transmis-o cineva ca a doua zi să o lase pe Alexandra legată și el să meargă la Craiova? De ce? Sunt multe nereguli în această așa zisă reconstituire. L-am admirat pe d-nul Banu, dar deja mă scoate din sărite cum susține sus și tare că fetele sunt moarte și că plimbatul păpușii gonflabile e o reconstituire doar vizuală, nu practică  etc”, a scris o persoană care urmărește cu atenție tot ce se întâmplă în ”cazul Caracal”.

Citeste si: O nouă lovitură-șoc pentru Gheorghe Dincă! Se strâng semnături pentru ca pedeapsa lui să fie moartea! Incredibil, câți oameni au semnat până acum

Gheorghe Dincă, in curtea casei sale din Caracal

Procurorii DIICOT, împreună cu Gheorghe Dincă, au refăcut luni, traseul pe care bărbatul l-a avut pe 25 iulie, atunci când susține că ar fi ucis-o pe Alexandra Măceșanu. Anchetatorii au făcut și un ”experiment” în curtea lui Gheorghe Dincă, pe care l-au pus să ardă o păpusă în butoiul în care a afirmat că a incendiat trupul Alexandrei Măceșanu. 

foto: Inquam

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate