Comentatorul sportiv Ilie Dobre a intrat din nou in Cartea Recordurilor! Vezi ce record nou a stabilit pentru "GOOOOL"

Precedenta performanta a fost omologata la 23 septembrie 2011, dupa ce a strigat "gol" timp de 27 de secunde la meciul Gaz Metan Medias - Kups Kuopio, scor 2-0, care a avut loc in 21 iulie 2011, in turul doi preliminar al Ligii Europa.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

 

fara descriere

De aceasta data, Ilie Dobre a strigat "gol" timp de 31 de secunde la meciul dintre Vointa Sibiu si Otelul Galati, scor 0-1, din 17 septembrie 2011, contand pentru etapa a saptea a sezonului 2011/2012 al Ligii I, cand Gabriel Paraschiv a inscris.

"Am ascultat transmisiunile in direct la radio si televiziune ale meciurilor de fotbal din Brazilia, Argentina, Uruguay, Mexic, Spania, Portugalia, Italia, Anglia, Germania si Egipt si am remarcat faptul ca acei comentatori nu se pot compara cu felul in care descriu eu un gol", a spus Ilie Dobre, potrivit Mediafax.

Ilie Dobre a stabilit si un record mondial pentru cea mai lunga descriere radiofonica a unui gol - cu respiratie - dupa ce a strigat "gol" timp de 42 de secunde in timpul meciului de fotbal dintre reprezentativele Romaniei si Bulgariei, disputat in preliminariile pentru Campionatul European de Fotbal, la 2 septembrie 2006, dupa ce atacantul Ciprian Marica a inscris pentru echipa tricolora.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate