Compania care l-a propulsat pe fiul lui Liviu Dragnea în topul latifundiarilor are datorii de 10 milioane euro

Fiul lui Liviu Dragnea a ajuns în Top 15 proprietari de terenuri din România, însă firma acestuia a ajuns să aibă datorii istorice.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Firma agricolă controlată de Valentin Ștefan Dragnea, ajunsă în Top 15 cei mai mari propietari de terenuri din România (clasament alcătuit de Economica.net pe baza subvențiilor obținute de aceste companii) are probleme uriașe în ciuda unei cifre de afaceri foarte bune.

Citeste si: Haos în Madagascar, după extrădarea lui Radu Mazăre? Clienții se plâng și acuză dezorganizarea și serviciile slabe de la hotelul românului | EXCLUSIV

Citeste si: Mesaj despre Dragnea semnat de Cheloo de la Paraziții, devenit viral! ”Va ieși cu câteva milioane mai bogat”

Citeste si: Fiul Vioricăi Dăncilă a anticipat dezastrul PSD la alegeri! Victor a plecat în vacanţă la Paris!

Nutrelo Group SA, companie la care este asociat fiul lui Liviu Dragnea, a ajuns la datorii de 46,4 milioane lei (aproape 10 milioane euro) în 2018, de aproape 3 ori mai mari decât în anul precedent. Firma, care are obiect de activitate ”cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase” a avut, anul trecut, cea mai mare cifră de afaceri din istorie – 20,4 milioane lei dar a declarat un profit de 5 ori mai mic decât în 2017 (1 milion lei). Firma lui Dragnea Jr a avut, în 2018, 94 de angajați.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate