Comparație prețuri între New York și București! Românii dau mai mult pe roșii, ouă sau ardei

Nu mai este nici un secret că prețurile din România au crescut după izbucinrea epidemiei de coronavirus. Cele din București se apropie și pe alocuri chiar le întrec pe cele din New York.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Prețurile la produsele de bază au crescut vertiginos în România și au ajuns să se bată de la egal la egal cu cele din Statele Unite. stirilekanald.ro a realizat o comparație a prețurilor între București și New York pe baza informațiilor provenite de la administratorii canalului de Youtube ”Români la New York”. Culmea este că și aceștia se plâng că prețurile în New York au crescut foarte mult de la izbucnirea epidemiei.

fara descriere

New York este considerat unul dintre cele mai scumpe orașe din lume, în condițiile în care novelul de trai în această metropolă este unul cel mai ridicat din întreaga Americă. Asta și pentru că veniturile celor care lucrează sunt foarte bune deci automat puterea de cumpărare este mai mare decât în București.

Citeste si: Tuncay Ozturk, adevarul despre mastile medicale: "Nu mai cheltuiti banii degeaba"

Citeste si: Atentie, Români! Ministrul de interne Marcel Vela anunță noi restricții! Intră aici să urmărești totul LIVE

Citeste si: Nu esti sigur daca antreprenoriatul ti s-ar potrivi? Incepe cu un magazin online!

fara descriere

Pentru comparație, am luat informațiile preluate de la canalul de Youtube ”Români la New York” și cele practicate de marile supermarketuri din București.

Vezi comparația între prețurile din București și cele din New York pe stirilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate