Compatibilitate Scorpion. Zodiile cu care se potrivesc nativii Scorpioni

Cum interacționează Scorpionii cu celelalte zodii din horoscop? Care sunt semnele zodiacale cu care este compatibil Scorpionul? Cu cine se potrivește și care sunt nativii cu care este incompatibil.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Cum interacționează Scorpionii cu celelalte zodii din horoscop? Care sunt semnele zodiacale cu care este compatibil Scorpionul? Cu cine se potrivește și care sunt nativii cu care este incompatibil.

Compatibilitate Scorpion. Zodiile cu care se potrivesc nativii Scorpioni
Compatibilitate Scorpion. Zodiile cu care se potrivesc nativii Scorpioni
 


In articol:

Persoana născută sub semnul zodiacal al Scorpionului este foarte greu de citit. Are o aură de mister pe care o afișează pe oriunde merge și indiferent de cine sunt persoanele cu care intră în contact.

Scorpionii sunt sociabili și joviali, seducători și rafinați. Totuși, nu au mulți prieteni, asta pentru că sunt și foarte suspicioși și cu greu reușesc să aibă încredere în oamenii din viața lor.

Au un farmec aparte, poate tocmai datorită aurei misterioase pe care o poartă, și multe persoane sunt atrase de Scorpioni. Și pentru că tentațiile sunt la tot pasul și mulți sunt cei care îi fac ochi dulci, nu sunt parteneri tocmai fideli. Sunt atrași de aventură și provocări, sunt orgolioși dar nu și supărăcioși.

Dacă cineva îi calcă pe bătături, vor aștepta momentul potrivit și se vor răzbuna negreșit.

Compatibilitate horoscop. Cu ce zodii se potrivește Scorpionul. Compatibilitate Scorpion - Berbec

E o atracție fizică foarte puternică între Berbec și Scorpion. Atenție! Flacăra aceasta nu este suficientă pentru ca o relație să funcționeze, e nevoie de muncă și de comunicare pentru a obține în timp ceva trainic.

Dacă Scorpionul va reuși să își țină în frâu posesivitatea și crizele de gelozie, va putea face casă bună cu Berbecul.

Citeste si: Compatibilitate horoscop. Cu ce zodii se potrivește Berbecul

Compatibilitate horoscop. Cu ce zodii se potrivește Scorpionul. Compatibilitate Scorpion - Taur

Lipsă de comunicare. Taurul și Scorpionul nu reușesc să stea de vorbă oricât de mult ar încerca. E o puternică atracție sexuală, dar nu este suficient pentru ca relația să funcționeze. Două zodii mândre și arogante care nu au cum să funcționeze împreună. Conflictele vor fi la ordinea zilei.

Citeste si: Compatibilitate Taur. Cu ce zodii se potrivește Taurul

Compatibilitate horoscop. Cu ce zodii se potrivește Scorpionul. Compatibilitate Scorpion - Gemeni

Șanse mici de reușită! O luptă continuă între doi parteneri orgolioși. Faceți compromisuri și poate veți rezista împreună. Scorpionul e gelos, Gemenilor le place să flirteze și să facă glume nepotrivite cu persoane de sex opus chiar dacă partenerul e de față și-l privește cu reproș.

Citeste si: Compatibilitate Gemeni. Cu ce zodii se potrivesc Gemenii

 

Compatibilitate horoscop. Cu ce zodii se potrivește Scorpionul. Compatibilitate Scorpion - Rac

Un parteneriat reușit. Un singur amendament: Ambii parteneri trebuie să învețe să-și țină sub control crizele de gelozie. Racul și Scorpionul formează un cuplu extraordinar: se înțeleg, se respectă, se susțin reciproc. O relație frumoasă și de durată. Ambii parteneri au probleme cu încrederea și stima de sine, dar împreună sunt inseparabili și indestructibili.

Citeste si: Miracolele de la Lourdes. Dumnezeu îi vindecă pe cei cărora medicii n-au ce le face - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Compatibilitate Rac. Cu ce zodii din horoscop se potrivesc Racii

 

Compatibilitate horoscop. Cu ce zodii se potrivește Scorpionul. Compatibilitate Scorpion - Leu

Tensiuni și multe certuri! O relație fierbinte, intensă, dar de scurtă durată. Două zodii foarte geloase, iar crizele lor pot distruge relația. În dormitor totul decurge perfect, probleme intervin în afara lui, când cei doi parteneri vor încerca să-și impună punctul de vedere cu orice preț. Personalități puternice, mult prea diferite.

Citeste si: Compatibilitate Leu. Cu ce zodii se potrivesc Leii

 

Compatibilitate horoscop. Cu ce zodii se potrivește Scorpionul. Compatibilitate Scorpion - Fecioară

Puternică atracție fizică. Ambilor parteneri le place să dețină controlul. Problemele se ivesc în momentul în care Scorpionul începe să fie posesiv și să facă nenumărate crize de gelozie. Fecioara este dispusă să facă și compromisuri pentru că adoră că partenerul este devotat și dedicat.

Citeste si: Compatibilitate Fecioară. Cu ce zodii e compatibilă Fecioara

 

Compatibilitate horoscop. Cu ce zodii se potrivește Scorpionul. Compatibilitate Scorpion - Balanță

Multe aspecte din această relație se vor regla în dormitor. Atracția fizică e foarte puternică, ambii parteneri știu să-și folosească atuurile pentru a obține ce își doresc.

Scorpionul e foarte gelos și este provocat tot timpul de firea sociabilă a partenerului Balanță. Dacă vrea liniște în cămin, acesta din urmă ar trebui să o lase mai moale cu ieșirile în oraș cu prietenii și distracția pânâ dimineața.

Citeste si: Compatibilitate Balanță. Cu ce zodii se potrivesc Balanțele

 

Compatibilitate horoscop. Cu ce zodii se potrivește Scorpionul. Compatibilitate Scorpion - Scorpion

Pasiune extremă în această relație. Scânteile care ies atunci când sunt împreună pot deveni periculoase cu timpul și pot porni un foc care pârjolește totul în acest cuplu.

Compatibilitate sexuală 100%. Scorpionii se înțeleg bine, se completează reciproc, anticipează corect următoarea mișcare a partenerului. Problemele apar din cauza crizelor de gelozie. Amândoi trăiesc cu impresia că partenerul îl înșală, iar aceste suspiciuni vor măcina ușor-ușor relația.

Compatibilitate horoscop. Cu ce zodii se potrivește Scorpionul. Compatibilitate Scorpion - Săgetător

Slabe șanse ca un cuplu format dintre un Scorpion și un Săgetător să reziste. Mulți consideră că e pierdere de timp și energie. Relația este predispusă neînțelegerilor. Vor fi multe ciocniri între parteneri din cauza diferențelor de gândire și atitudine. Comunicarea poate fi salvatoare, dar amândoi trebuie să fie dispuși să vorbească despre ce simt și ce își doresc.

Scorpionului îi place să petreacă timpul liber în casă sau în compania prietenilor, Săgetătorul se dă în vânt după călătorii.

Compatibilitate horoscop. Cu ce zodii se potrivește Scorpionul. Compatibilitate Scorpion - Capricorn

Compatibilitate 100%. Doi parteneri cu același sistem de valori, cu aceleași pasiuni și care pun mare preț pe familie și pe ideea de cămin. Scorpionul și Capricornul se potrivesc din toate punctele de vedere.

Amândoi sunt foarte încăpățânați, iar din când în când vor ieși și scântei. E nevoie de răbdare și comunicare pentru a rezolva neînțelegerile.

Atracția fizică e foarte puternică. Când fluturii din stomac se mai potolesc, analizați cu mare atenție relația și stați de vorbă despre aspectele care funcționează și cele care scârțâie. Astfel veți preîntâmpina scandalurile și izbucnirile de orgoliu.

Compatibilitate horoscop. Cu ce zodii se potrivește Scorpionul. Compatibilitate Scorpion - Vărsător

E complicat, tare complicat! Mulți ar spune nici să nu încercați!

Scorpionul și Vărsătorul sunt firi diferite, cu greu ar putea face o relație să funcționeze între ei. Dacă ați făcut, totuși, primii pași și pare că se înfiripă ceva, nu renunțați la primele neînțelegeri și ciocniri de personalitate și orgoliu. Poate, cu trecerea timpului, veți descoperi în celălalt un partener de nădejde.

Vărsătorul își dorește libertate, Scorpionul e mereu suspicios și crede că va fi înșelat. Nu vor lipsi crizele de gelozie iscate din senin!

Citeste si: Zodia PESTI. Totul despre cei mai sufletisti nativi ai zodiacului

Compatibilitate horoscop. Cu ce zodii se potrivește Scorpionul. Compatibilitate Scorpion - Pești

Dumnezeule, ce combinație reușită! Un cuplu perfect formează nativul Scorpion cu un Pește. Legătura erotică este foarte puternică, dar și celelalte aspecte se completează reciproc bine. Relația lor poate fi durabilă.

Peștele îi acceptă toanele Scorpionului și este dispus să îi facă toate poftele. La schimb își dorește atenție și afecțiune.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce trebuie să faci ca să câștigi bani ușor

Lockdown de sărbători? Arafat a zis chiar acum: Se merge pe carantinare

Bomba zilei! Cine va câștiga alegerile parlamentare de duminică, 6 decembrie și cine va fi noul premier? Ce spun sondajele reale (SURSE)

Horoscopul lunii martie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Zodiile care își întâlnesc marea iubire în martie. Începe luna iubirii pentru acești nativi!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies