Stiri

Compatibilitatea zodiilor: cuplurile care traiesc fericite pana la adanci batraneti

Compatibilitatea zodiilor: cuplurile care traiesc fericite pana la adanci batraneti.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Astrologii spun ca exista anumite combinatii de zodii care pot forma cupluri foarte sudate carora le este predestinat sa traiasca toata viata impreuna. Daca vrei sa afli mai multe despre compatibilitatea zodiilor si vrei sa stii care este zodia alaturi de care vei trai pana la adanci batraneti, iti propunem un top al celor mai compatibile zodii din punct de vedere sentimental.


Compatibilitatea zodiilor: TAUR - FECIOARA

Un cuplu format dintr-un Rac si un Taur are foarte multe sanse sa dureze toata viata datorita felului complementar in care gandesc cele doua semne zodiacale. Persoanele din zodia Rac viseaza sa aiba o familie fericita si tanjesc dupa o relatie de cuplu fericita. Taurii sunt si ei adeptii relatiilor solide care isi dovedesc trainicia in timp, asa ca o relatie de genul asta poate dura foarte mult timp.

Compatibilitatea zodiilor: TAUR - FECIOARA

Compatibilitatea zodiilor Taur si Fecioara este ridicata pentru ca ambele semne zodiacale gandesc foarte traditional atunci cand vine vorba despre iubire. Pentru ca sunt firi romantice si cred in conceptul de familie, cele doua zodii pot forma un cuplu foarte trainic.


Compatibilitatea zodiilor: BERBEC - BALANTA

Nativii din zodia Balanta se implica foarte greu intr-o relatie pentru ca sunt persoane suspicioase, insa atunci cand o Balanta hotaraste sa faca acest pas o va face din toata fiinta. In schimb un cuplu Berbec - Taur nu are mari sanse de reusita pentru ca au caractere foarte dificile si le va fi greu sa ajunga la un numitor comun.


Compatibilitatea zodiilor: FECIOARA - SCORPION

Fecioarele sunt topite dupa gesturi romantice si ar putea trai pana la adanci batraneti langa un Scorpion care va sti exact ce sa spuna si ce sa faca in momentele potrivite.

Galerie foto 
Setări confidențialitate