Stiri

Compatibilitatea zodiilor: zodiile compatibile cu Sagetator

Compatibilitatea zodiilor: zodiile compatibile cu Sagetator.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

 

Nativii din Sagetator sunt persoane socabile care stiu sa se faca placate de cei din jur, insa atunci cand vine vorba de o relatie pe termen lung, Sagetatorii se pot dovedi a fi mai pretentiosi si nu vor fi compatibili cu oricine.


Compatibilitatea zodiilor: SAGETATOR - BERBEC

Compatibilitatea zodiilor Sagetator si Berbec este ridicata si, intre cele doua zodii, se poate construi un cuplu care sa reziste o perioada foarte mare de timp, chiar toata viata. Temperamentul celor doua zodii este asemanator si reusesc sa se surprinda reciproc astfel ca nu vor avea o viata monotona. Sagetatorul are tendinta sa mai calce stramb, asa ca daca partenerul Berbec reuseste sa accepte micile infidelitati, atunci vor forma un cuplu foarte sudat.

 

Compatibilitatea zodiilor: SAGETATOR - VARSATOR

Un cuplu format dintr-un Sagetator si un Varsator poate schimba lumea pentru ca fac casa buna impreuna si impartasesc pareri similare in multe domenii. Compatibilitatea zodiilor Sagetator si Varsator este scazuta la un singur capitol: in intimitate Varsatorul nu poate stapani apetitul sexual al Sagetatorului.

 

Compatibilitatea zodiilor: SAGETATOR - LEU

Leii si Sagetatorii pot ajunge sa se inteleaga si sa formeze un cuplu pe o perioada lunga de timp daca reusesc sa faca compromsuri si sa isi potoleasca setea pentru suprematie. Compatibilitatea zodiilor Sagetator si Leu este mare pentru ca au caractere puternice si lupta pentru a fi fericiti.

 

Compatibilitatea zodiilor: SAGETATOR - BALANTA

Intre nativii din Sagetator si cei din Balanta exista o chimie foarte puternica ce ii va aduce in situatia sa nu stea prea mult pe ganduri pana sa formeze un cuplu. Desi se potrivesc foarte bine din punct de vedere sexual, compatibilitatea zodiilor Sagetator si Balanta este redusa atunci cand vine vorba de o relatie pe termen lung.
 

 
Loading...