Compatibilități zodia Balanță în procente. Cât la sută te potrivești cu nativul

Balanța este compatibil cu zodiile de Aer, ca și ea, și cu zodiile de Foc.

Autor: Alexandra Nistor

In articol:

Nativii Balanţei sunt veseli, optimişti, fermecători şi foarte comunicativi. Dar au o trăsătură de caracter pe care şi ei încearcă să o ţină în frâu: indecizia. Se hotărăsc foarte greu ce cale să apuce, ce soluţie să adopte, până nu cunosc toate detaliile problemei şi toate consecinţele deciziei lor. Balanţa este cunoscută şi drept semnul Judecătorului, având polaritate pozitivă şi fiind zodie de Aer. Ea guvernează cea de-a şaptea Casă a zodiacului, Casa Căsătoriei, a Parteneriatelor şi a Duşmanilor declaraţi.

Compatibilitate cu zodia Berbec. 62%

Încrederea nu este punctul forțe al niciunuia dintre parteneri și se pot tortura reciproc din acest punct de vedere. Balanța este nesigură și are nevoie permanentă de confirmare a sentimentelor. Berbecului i se pare stupidă o astfel de atitudine și, în plus, devine foarte gelos. Balanța încearcă să creeze punți de comunicare cu Berbecul. Ca să funcționeze bine împreună, Berbecul ar trebui să anime Balanța, să-i dea aripi, în timp ce Balanța ar trebui să învețe cum e să fii responsabil de

propria viață. Deși poate fi dificilă relația lor, totuși sunt semne opuse, care se pot atrage inexplicabil. Problemele dintre ei pot fi ușor rezolvate dacă lucrează împreună la întărirea relației.

Compatibilitate cu zodia Taur. 33%

Aceste două zodii se vor scoate din minți, la propriu. Pe de-o parte, Taurul este încăpățânat, imobil și incredibil de îndărătnic. Pe de altă parte, Balanța este indecisă și niciodată nu e sigură de ceea ce vrea.

Nu este greu să găsești activități comune pentru acest cuplu, atâtatimp cât nu sunt plictisitoare pentru unul dintre ei. Deși Taurul nu trebuie într-adevăr să meargă la matinee și spectacole de artă fără consistență, ar putea petrece timp de calitate într-o galerie de artă confortabilă unde se prezintă lucrări de artă în culori calde. Această relație este o lecție pe care niciunul nu o va uita vreodată, mai ales dacă reușesc să aducă suficientă înțelegere și sensibilitate între ei.

Compatibilitate cu zodia Gemeni. 78%

Când Balanța se hotărăște să fie cu cineva, chiar dacă este după o bătălie interioară lungă și dificilă, probabil va crede în cuvintele și acțiunile acelui cineva. Atunci când alege un partener, ea îl alege pentru caracterul și natura lui directă. Partenerul Gemeni are tot timpul ceva de spus, iar Balanța are tendința să ia multe lucruri pe care partenerul le spune ca pe o insultă. Gemenii și partenerii din Balanță nu sunt întotdeauna un cuplu perfect, deși semnele lor de Aer se sprijină reciproc. Gemenilor li se pare acceptabilă problema cu singurătatea a partenerului lor Balanță. Iar Balanța va lasă de multe ori partenerii Gemeni să conducă relația.

Citeste si: Compatibilități zodia Fecioară. Cât la sută te potrivești cu zodia

Compatibilitate cu zodia Rac. 28%

Racul poate fi unul dintre cele mai încrezătoare semne ale zodiacului și, totuși, Balanța are ceva care îl destabilizează. Racul vrea o atmosferă liniștită, casnică, departe de ochii lumii. În schimb, Balanță nu poate stă departe de oamenii cărora le caută prietenia, afecțiunea zi de zi. Racul și Balanța își doresc o viață de familie plăcută și armonioasă, dar sistemul lor de valori diferă prea mult pentru a putea face casă bună împreună. Probabil cel mai mare obstacol între Rac și Balanță sunt așteptările fiecăruia de la celălalt. Racul vrea o persoană responsabilă care să se ocupe de nevoile sale emoționale, Balanța vrea pe cineva plin de viață, energic și cu inițiativă.

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Compatibilitate cu zodia Leu. 75%

Leul și Balanța nu pot împărtăși o relație bazată pe încredere totală. Balanța poate detecta lipsa de onestitate, în timp ce Leul se poate simți amenințat de nevoia de aprobare din partea Balanței. Când vine vorba de latura rațională a relației lor, Leul și Balanța au o modalitate destul de drăguță de a-și susține personalitățile și de a comunica. Ei se respectă reciproc și se ajută să-și construiască personalități puternice, libere de prejudecăți de orice natură. Relația dintre un Leu și o Balanță implică provocări legate de demnitate. Cei doi au multe de învățat unul despre celălalt, iar scopul principal al relației ar fi să ajungă la un punct de respect și responsabilitate echilibrate. Uneori va fi greu să depășească nevoia de a concura, de a domina.

Compatibilitate cu zodia Fecioară. 30%

Nevoia de corectitudine este puternică atât în cazul Balanței, cât și în cazul Fecioarei. Și totuși, există multă tensiune între ei pentru că nu își înțeleg naturile primare. Balanța și Fecioara se vor înțelege perfect, dacă vor vorbi despre asumarea responsabilității și despre probleme serioase de viață, cum ar fi alegerile profesionale și veniturile. Acest lucru ii poate menține împreună destul de mult timp, mai ales dacă au aceleași interese profesionale sau au un țel comun. Fecioara și Balanța pot avea o relație intelectuală foarte satisfăcătoare, atâta timp cât își respectă reciproc sentimentele. În general, se pot sincroniza la activități, dar pentru o viață sexuală optimă ar trebui să aibă amândoi suficientă răbdare și grijă. Doar că, având un ego destul de fragil, vor fi greu de împăcat.

Compatibilitate cu zodia Balanță. 68%

Două Balanțe nici măcar nu știu câte probleme de încredere au până în momentul în care sunt împreună. Apoi apar dicutiile. Le este foarte greu să ia decizii, au dificultăți în a vedea limpede lucrurile și atunci se gândesc și se răzgândesc de nenumărate ori. Putem spune, fără doar și poate, că modul în care comunica două Balanțe se apropie de perfecțiune. Ambii parteneri se bucură de conversații intelectuale solide. Balanțele au misiunea de a-i învăța pe ceilalți să relaționeze între ei. Doar că, atunci când este vorba despre comunicarea dintre două Balanțe, încep să intervină tot felul de probleme. Dacă vor ajunge într-un punct de compromise, vor putea face activități împreună, se vor putea deschide unul în fața celuilalt, pot deveni un cuplu echilibrat.

Ce zodii se potrivesc cu balanta

Cu ce zodii face Balanța casă bună

[Sursa foto: PixaBay]

Compatibilitate cu zodia Scorpion. 29%

Dacă Scorpionul are probleme de încredere cu vreo zodie, aceea este de departe Balanța. Cum ar putea fi altfel, când Balanța simte nevoia constantă de a fi cochet, de a-și arăta senzualitatea tuturor. Nu e nimic din ce poate spune un Scopion, pe care o Balanța să nu poată analiza și înțelege. Comunicarea dintre ei este un punct comun forte. Balanța va avea timpul necesar să se mai domolească puțin, să înțeleagă natura impulsivă a Scorpionului. Dacă există vreo activitate pe care o Balanță și un Scorpion o pot împărtăși tot timpul, aceea este sexul. Scorpionul va reuși să scoată la lumină latura animalică din Balanță, și ambii se vor baza în relație pe instinct. Relația dintre o Balanță și un Scorpion nu va fi niciodată ușoară. Ambii parteneri au părți întunecate cu care nu va fi ușor să cooperezi. Viața amoroasă, însă, poate fi extrem de intensă.

Compatibilitate cu zodia Săgetător. 71%

Conducătorii celor două zodii sunt apropiați de Neptun, de aceea încrederea reciprocă poate fi o adevărată provocare. Amândoi pot merge la extreme, având fie o credință nerealistă în celălalt, fie neavând încredere deloc. Partenerul Balanță se poate relaxa lângă cineva care nu judecă, în timp ce Săgetătorul va simți că energia lui este bine concentrată asupra cuiva care are nevoie de căldură, lumină, optimism și creativitate. Chiar dacă ai presupune că un Săgetător și o Balanța ar putea avea multe activități de împărtășit, în realitate, pasiunile lor nu sunt similare. Balanța are nevoie de o rutină, în timp ce Săgetătorul vrea varietate. Relația dintre un Săgetător și o Balanță este, în majoritatea cazurilor, o legătură benefică. Ea le permite ambilor parteneri să își dezvolte o atmosferă interioară emoțională, fără influențe negative.

Citeste si: Compatibilități zodia Leu în procente. Cât la sută te înțelegi cu nativul

Compatibilitate cu zodia Capricorn. 34%

Un lucru ciudat într-o relație Balanță-Capricorn este nivelul ridicat de încredere între ei. Chiar dacă Balanța poate avea uneori motive discutabile, un partener Capricorn o va face să se simtă vinovată chiar și de cea mai mică minciună. Deși nu poți spune despre o Balanță că este încăpățânată, când stă lângă un Capricorn lucrurile se schimbă și devine o persoană cu care este imposibil să discuți. Chiar și dacă își iubește partenerul, Balanța poate deveni extrem de dificilă. Cel mai bun lucru pe care o Balanță și un Capricorn îl pot face împreună este să se plictisească. După ce muncesc din greu, celor doi le place să lenevească. Cea mai mare provocare este lipsa de respect pentru valoarea emoțională inițiată de obicei de Capricorn, dar continuată cu ușurință de Balanță.

Compatibilitate cu zodia Vărsător. 68%

Datorită naturii lor corecte, Balanța și Vărsătorul ar putea avea încredere unul în celălalt. Nesiguranțele lor coincid foarte bine și, de obicei, se vor ajuta reciproc să le depășească. Atât Balanța, cât și Vărsătorul au o imagine de susținut. Balanța vrea să arate bine, să se comporte bine pentru că ceilalți să o aprecieze. În schimb, Vărsătorul simte nevoia să se îndepărteze de ceilalți. Vărsătorului nu-i va plăcea să aștepte Balanța să se hotărască, după cum nici Balanței nu-i va plăcea natura spontană și imprevizibilă a Vărsătorului. Între Balanță și Vărsător poate exista o înțelegere puternică, datorită elementului lor comun, Aerul. Cu toate acestea, pot exista și probleme în adaptarea la caracterul celuilalt. Cel mai bun remediu în relația lor este timpul.

Compatibilitate cu zodia Pești. 29%

Balanța simte nevoia să fie înconjurată de mulți oameni, ceea ce trezește în sufletul unui nativ din Pești foarte multe suspiciuni. Pe de altă parte, natura copilăroasă, naivă și “alunecoasă” a Peștiilor îi va face pe cei din zodia Balanță să nu se încreadă în cuvântul lor. În multe cazuri, Balanța va aprecia optimismul și natura copilăroasă și naivă a Peștilor. Până în momentul în care vor încerca să-i schimbe și să-i facă mai “fericiți”. Problema e că Balanța nu știe sau nu încearcă să înțeleagă ce îi face pe Pești cu adevărat fericiți. Balanțele și Peștii au un singur punct în comun: frumusețea lui Venus, dar nu reușesc să vadă în celălalt această frumusețe. Nu se respectă, nu se adaptează la ritmul celuilalt, sunt nehotărâți și nestatornici. În dormitor pot face o partidă bună, mai ales că fiecare își dorește mai mult să-și satisfacă partenerul decât să obțină propria plăcere.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Compatibilități zodia Rac în procente. Cât la sută te potrivești cu nativul

Compatibilități zodia Gemeni în procente. Cât la sută te potrivești cu aceștia

Zodia vedetă a zilei! Ei sunt nativii care au parte de echilibru în viața lor. Astrele le zâmbesc și le aduc o veste importantă

Conjuncția Luna-Marte de astăzi aduce schimbări în viitorul zodiilor

Anunț pentru cei care scot bani de la bancomat! Toți românii trebuie să știe

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Alertă pentru șoferi. Noi schimbări în Codul Rutier

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies