Compatibilități zodia Leu în procente. Cât la sută te înțelegi cu nativul

Zodia Leu este una dintre cele mai norocoase zodii, dacă știe să se bucure de tot ce îi oferă viața. Destinul nativilor, protejat de Soare și de lumină, este unul cu totul aparte.

Autor: Alexandra Nistor

In articol:

Leul este marcat de Foc şi este un semn masculin, punând accentul pe acţiune, putere şi determinare. Nu o să vezi un Leu stând prea mult pe gânduri sau analizând zile întregi o problemă pe care o are de rezolvat. Leul este o fire deschisă, extrovertită, comunicativă şi impulsivă. Leul este semnul regal, sinonim cu exuberanţa, conducerea și cucerirea. Iată compatibilitățile reprezentantului Leu

Compatibilitate cu zodia Berbec. 83%

Pot apărea deseori probleme de încredere într-un cuplu Berbec-Leu. Însă credințele și nevoia de loialitate îi face să se abțină. Leul este frumos și impunător, ceea ce stârnește gelozia și posesivitatea Berbecului, care este gata să-și apere teritoriul. Ambii apreciază abilitatea de a fi clar și concis. Ambii o posedă. Singura problemă care apare între ei este că ambii vor să fie lideri.

Berbecul și Leul formează un cuplu pasional și turbulent. Partea bună este că nu se supără din cauza certurilor ocazionale și a cuvintelor dure pe care și le aruncă. Se îndrăgostesc nebunește și le este greu să se despartă, datorită încăpățânării de a se vedea împreună in viitor.

Compatibilitate cu zodia Taur. 29%

Ca două semne fixe, Taurul și Leul nu se vor da în spate când vine vorba de a spune adevărul.

Ei înțeleg că onestitatea este baza oricărei relații de durată, iar dacă se îndrăgostesc, niciunul dintre ei nu va dori să pună în pericol viitorul lor împreună. Taurul și Leul au opinii diferite asupra valorii în sine. În timp ce Taurul prețuiește securitatea financiară și frumusețea materială, Leul valorizează tot ce e strălucitor, curajos, precum și focul interior al oamenilor. Relația dintre Taur și Leu ar putea fi o provocare agresivă, dacă nu ar fi natura lor caldă datorită planetelor care le guvernează zodiile: Venus și Soare.
Deși sunt ambele semne de calitate fixă, au naturi complet diferite. Dacă au destulă răbdare, relația lor ar putea fi una model.

Compatibilitate cu zodia Gemeni. 82%

Atât Gemenii, cât și Leii, pot fi ascultători jalnici când vine vorba despre nevoile altor persoane. Unul dintre ei este distras de tot, iar celălalt se concentrează numai pe propriile nevoi. Gemenii și Leii sunt raționali și concentrați pe activitatea lor mentală. Leul are un fond emoțional profund și acordă o mare atenție cuvintelor și puterii intelectuale a partenerului lor. Aici intervine rolul partenerului din Gemeni care își urmează Leul și îl admiră în toată splendoarea lui. Gemenii și Leul se pot distra atât de bine împreună, încât ar putea face gelos întregul zodiac. Ambii consideră că ziua lor cea mai bună este petrecută râzând alături de prieteni.

Compatibilitate cu zodia Rac. 29%

După cum se știe, Leului îi place foarte mult să fie în centrul atenției tuturor. El s-a născut să facă show, dar acest spectacol poate fi iritant pentru Rac. Racul și Leul sunt conduși de Lună, respectiv de Soare, și reprezintă mintea subconștientă și mintea conștientă. Chiar dacă vor avea pasiuni comune, deseori pot apărea puncte de vedere diferite. Luna reflectă lumina Soarelui, dar circulă în jurul Pământului. Atât Leul, cât și Racul sunt semne zodiacale speciale. Sunt persoane puternice, dar totodată emoționale și calde. Totuși, lipsa de înțelegere reciprocă și conectare emoțională îi desparte.

Citeste si: Compatibilități zodia Gemeni în procente. Cât la sută te potrivești cu aceștia

Citeste si: Bogdan Mocanu, clipe grele după ce a fost atacat în club: „Poate să conducă și până la amputarea brațului”- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Compatibilitate cu zodia Leu. 78%

Leii au profunda convingere că totul este clar în viața lor. La urma urmei, sunt guvernați de Soare. Deși sunt de obicei firi deschise, atunci când sunt împreună, se luptă pentru supremație. În relația dintre doi Lei, un lucru este minunat: capacitatea ambilor parteneri de a pune în lumină problemele importante ale altora. Dacă sunt conectați la un nivel profund personal, cei doi pot găsi un limbaj special de învățare, astfel încât să evite conflictele și să fie amândoi corecți. Doi parteneri Leu pot face imposibilul, iar acest lucru i-ar ține mult timp împreună. Scopul lor principal este să găsească intimitatea adevărată și de a-și înțelege reciproc emoțiile interioare. Leul are obiceiul să exagereze si să facă din țânțar armăsar.

Compatibilitati zodia Leu in procente

Ce zodii se iubesc cu reprezentanții Lei

[Sursa foto: PixaBay]

Compatibilitate cu zodia Fecioară. 35%

Nu există niciun motiv pentru că doi indivizi conștienți să nu aibă încredere unul în celălalt. Dar când unul dintre ei se prezintă că fiind “Regele junglei”, celălalt intră în defensivă. Atât Leul, cât și Fecioara sunt patronate de planete raționale, conștiente și, de obicei, pot comunica destul de ușor. Cu toate acestea, personalitățile lor sunt foarte diferite din cauza elementelor zodiacale din care fac parte. Leul și Fecioara pot avea o relație constructivă. Amândoi tind să fie prea raționali, iar puterea lor mentală va fi rareori o bază bună pentru o poveste de dragoste că-n basme. Amândoi au nevoie de cineva perfect și făcut doar pentru ei, dar este greu pentru ei să ajungă la o puternică legătură emoțională sau sexuală.

Compatibilitate cu zodia Balanță. 75%

Leul și Balanța nu pot împărtăși o relație  bazată pe încredere totală. Balanța poate detecta lipsa de onestitate, în timp ce Leul se poate simți amenințat de nevoia de aprobare din partea celorlalți a Balanței. Când vine vorba de latura rațională a relației lor, Leul și Balanța au o modalitate destul de drăguță de a-și susține personalitățile și de a comunica. Nimic nu are o valoare mai mare pentru Leu decât personalitatea puternică a cuiva și propria mândrie și eroismul. Pe de altă parte, Balanța apreciază dreptatea și capacitatea unei persoane de a fi erou. Relația dintre un Leu și o Balanță implică provocări legate de demnitate. Cei doi au multe de învățat unul despre celălalt, iar scopul principal al relației ar fi să ajungă la un punct de respect și responsabilitate echilibrate.

Compatibilitate cu zodia Scorpion. 29%

Latura pozitivă a unei relații dintre Leu și Scorpion, la capitolul încredere, este că ambii sunt semne fixe. Cu toate că lipsa flexibilității ii caracterizează, când vine vorba despre încredere reciprocă pun rapid bazele unei relații transparente. Poate fi un semn bun faptul că cele două semne se poartă civilizat. Dar nu e tot timpul așa. Leul vrea să arate lumii cea mai bună imagine, iar Scorpionul se bazează pe karma. Când un Leu și un Scorpion încep să se întâlnească, s-ar putea să nu știe exact în ce se bagă. Relația lor nu este deloc ușoară, ambii parteneri putând fi foarte încăpățânați și rigizi, atât în ceea ce privește opiniile, cât și în ceea ce privește alegerile de viață și modul în care percep realitatea.

Compatibilitate cu zodia Săgetător. 75%

Leul și Săgetătorul au încredere unul în celălalt, de aceea rareori vor fi conduși de sentimente de gelozie. Leului îi place să fie în centrul atenției, să se simtă atractiv și dorit, ceea ce Săgetătorul poate să-i ofere din plin. Cei doi vor putea comunica despre orice, chiar dacă au interese diferite. Leul are capacitatea de a ajută Săgetătorul să revină cu picioarele pe pământ când se rătăcește.Sunt o combinație înflăcărată. Dragostea dintre ei este caldă, pasională, inspirată și au șansa să creeze, să facă performanță, să se distreze împreună atât timp cât se vor simți bine împreună. Cu toate acestea, partenerul Săgetător și-ar putea pierde interesul pentru Leu, deoarece tinde să fie enervat de natură fixă și statică a acestuia din urmă.

Citeste si: Compatibilități zodia Taur în procente. Cât la sută te înțelegi cu acesta

Compatibilitate cu zodia Capricorn. 27%

Capricornul știe ce se poate ascunde în spatele partenerului Leu și îl poate face pe acesta din urmă să se îndoiască de propriile calități. Minciunile par imposibile între cei doi și, totuși, pot exista multe secrete. Leul și Capricornul apreciază oamenii bine organizați, prezentările și planurile. Leul nu este un mare planificator, el preferă să meargă cu valul și să urmărească viitorul cu două-trei zile în avans. De aceea respectă abilitatea Capricornului de a vedea mai departe decât două-trei zile. Dacă se întâlnesc la momentul potrivit, Leul și Capricornul s-ar putea înțelege de minune. Problema principală din relația lor ar putea fi setul diferit de priorități. Nu este simplu, dar ar putea reuși dacă Leul și Capricornul ar găsi un obiectiv comun important.

Compatibilitate cu zodia Vărsător. 89%

Totul pare clar într-o relație Leu-Vărsător. Și totuși, aproape întotdeauna vor avea provocarea încrederii și a căutării adevărului în relația lor. Vărsătorul este în căutarea eroismului, dorind să se elibereze de opresiune. Leul s-a născut să fie erou, deși sunt situații când nu își dă seama de asta. În timp ce Leul strălucește, Vărsătorului ii place tot ce e sclipitor. Nevoia Leului de a fi în centrul atenției este puțin tulburată de nevoia Vărsătorului de a le arată celorlalți ce nu vor să vadă. Amândoi trebuie să învețe să renunțe la prejudecăți și să nu se bată in ego. Rece și cald, minte și inima, gravitație și vacuum, poate fi greu să le combini. Și totuși, dacă găsesc calea comună, vor avea parte de o relație aproape de perfecțiune.

Compatibilitate cu zodia Pești. 14%

Atât Leul, cât și nativul Pești se suspectează de lipsa de loialitate, nu pentru că mint, ci pentru că par “ireali”. Peștii sunt idealiști și pot inspira Leul, însă este foarte important cum folosește Leul această sursă de inspirație. Cea mai scurtă cale de a crea un mediu sigur pentru cei doi parteneri este să discute doar despre subiectele care îi interesează pe amândoi. Leii și Peștii au fost creați că să aducă dragostea pe pământ. Problema este că, deși sunt atrași unul de celălalt, se vor “împiedica” de credințe, de lipsa reciprocă de respect sau de înțelegere. Frumusețea relației dintre ei se poate baza pe abordarea idilică a relației.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Compatibilități zodia Rac în procente. Cât la sută te potrivești cu nativul

30 de trăsături de caracter ale femeilor din zodia Pești. Cum iubește femeia Pești

Horoscop chinezesc 19 mai 2022. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

ZELENSKI S-A SINUCIS! Vestea cumplită despre președintele Ucrainei. Ce s-a întâmplat, de fapt

Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, prima reacție după ce s-a născut frățiorul său. Ce i-a transmis lui Liam

Cristian Boureanu nu a uitat-o pe Laura Dincă! Fostul politician își dorește împăcarea. ”Ea e treaba mea.”

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies