Compatibilități zodia Săgetător în procente. Cât la sută te potrivești cu nativul

Săgetătorul are relații bune cu zodiile de Foc și zodiile de Aer.

Autor: Alexandra Nistor

In articol:

Săgetătorii sunt atraşi de persoane la fel de dinamice şi de active ca ei. Se împrietenesc uşor, dar multe relaţii sunt superficiale, în sensul că durează numai atât timp cât nativul Săgetător se simte în centrul atenţiei. Dacă ai simţul umorului şi ştii să susţii o discuţie interesantă, îl cucereşti pe loc.

Compatibilitate cu zodia Berbec. 50%

Nu vorbesc foarte mult, însă se înțeleg foarte bine și se prind când celălalt minte. De aceea este foarte greu ca între ei să existe neîncredere. Săgetătorul ia totul cu demnitate și serenitate, satisfacandu-i Berbecului nevoia de securitate. Se respectă reciproc, se înțeleg foarte bine. Dacă există și atracție fizică, vor face o pereche pe cinste. Se motivează reciproc, se împing de la spate să facă ce își doresc. Un cuplu cu un potențial foarte bun. Dacă reușesc să-și rezolve diferențele filosofice și să-și respecte reciproc opiniile atunci când nu sunt la fel, pot deveni unul dintre cele mai tari cupluri ale zodiacului.

Compatibilitate cu zodia Taur. 50%

Semnul Sagetatorului este considerat un sinonim al onestității. Este adevărat că reprezentanții acestui semn nici nu știu cum să spună o minciună. Există atât de multe lucruri frumoase în lume despre care să vorbească. Taurul și Săgetătorul pot profita de acest lucru, dar dacă nu găsesc acest sentiment de bucurie împărtășită, nu vor putea comunica. Săgetătorul se va plictisi până când Taurul va termina ce are de spus.

Având în vedere frumusețea lor interioară și înțelegerea pe care o împărtășesc în căutarea adevărului, cei doi ar putea părea un cuplu perfect. Cu toate acestea, fiecare pozitiv are nevoie de un negativ pentru a-l completa. Iar Săgetătorul și Taurul nici măcar nu se atrag.

Compatibilitate cu zodia Gemeni. 92%

Dacă cineva poate înțelege nevoia partenerului de a nu fi credincios, acestea sunt cele două semne.

O altă ciudățenie, cei doi pot avea o relație bazată pe fidelitate, deoarece nu-i interesează emoțiile și secretul unei vieți paralele. Singurul lucru care poate interfera cu calitatea conexiunii lor mentale este posibilă teamă de intimitate. În general, acesta este un cuplu cu care ți-ar plăcea să petreci fiecare zi. Ei vor împărtăși pur și simplu fericirea unul cu celălalt, dar și cu cei din jurul lor. Gemenii și Săgetătorul fac un cuplu incredibil, probabil fiind cel mai inocent dintre toate zodiile opuse din horoscop. Relația lor are o puternică legătură intelectuală, în care vor găsi treptat emoții profunde. Nu există niciun prognostic real despre modul în care această relație se va încheia.

Compatibilitate cu zodia Rac. 27%

Săgetătorul este un semn condus de Jupiter și sunt considerați amanți excelenți. Deși Racului îi place acest lucru, el nu poate înțelege această nevoie înflăcărată a partenerului sau de a câștigă inimile tuturor celor din jur. Atât Racul, cât și Săgetătorul tânjesc după cunoaștere. Dragostea lor mutuală pentru cunoaștere le dă o mulțime de lucruri despre care să vorbească. Mințile lor au nevoie de sinteză, de sisteme de valori și credințe, de aceea se vor înțelege din acest punct de vedere. Racul și Săgetătorul nu se atrag reciproc, dar dacă o fac, relația lor poate fi una armonioasă. Fiecare se va strădui ca celuilalt să-i fie bine și se pot susține reciproc.

Citeste si: O familie din Marea Britanie a primit o refugiată din Ucraina. După 10 zile tânara a fugit cu tatăl- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Compatibilitate cu zodia Leu. 75%

Leul și Săgetătorul au încredere unul în celălalt, de aceea rareori vor fi conduși de sentimente de gelozie. Leului îi place să fie în centrul atenției, să se simtă atractiv și dorit, ceea ce Săgetătorul poate să-i ofere din plin. Leul și Săgetătorul sunt foarte concentrați asupra activității lor mentale. Leul guvernat de Soare are o conștientizare rațională, iar Săgetătorul, patronat de Jupiter, este filosof, cu viziuni largi. Cei doi vor putea comunica despre orice, chiar dacă au interese diferite. Leul și Săgetătorul sunt o combinație înflăcărată. Dragostea dintre ei este caldă, pasională, inspirată și au șansă să creeze, să facă performanță, să se distreze împreună atât timp cât se vor simți bine împreună.

Citeste si: Compatibilități zodia Taur în procente. Cât la sută te înțelegi cu acesta

Compatibilitate cu zodia Fecioară. 32%

Sunt multe de spus când o Fecioară și un Săgetător se reunesc și chiar acești parteneri ar putea stimula nevoia celuilalt de a vorbi excesiv. Se simt foarte bine împreună și se înțeleg destul de bine, mai ales dacă vorbesc despre chestiuni care îi interesează pe amândoi, cum ar fi filosofia. Dacă vrei să găsești cea mai mare problemă care ar putea exista între un Săgetător și o Fecioară, aceasta ar fi lipsa de încredere, nu doar între ei, ci și în relația lor cu totul. Ca prieteni, pot avea o relație de nezdruncinat, însă ca iubiți, se vor simți ca într-o capcană. Pot apărea multe obstacole în calea lor: ca de exemplu lipsa de sentimente, de înțelegere sau de respect. Totuși, dacă ajung să își arate emoțiile și să fie pe aceeași lungime de undă, ar putea avea o relație pe cinste.

Compatibilitate zodii procente

Zodiile care se potrivesc cu Săgetătorul

[Sursa foto: PixaBay]

Compatibilitate cu zodia Balanță. 71%

Conducătorii celor două zodii sunt apropiați de Neptun, de aceea încrederea reciprocă poate fi o adevărată provocare. Amândoi pot merge la extreme, având fie o credință nerealistă în celălalt, fie neavând încredere deloc. Chiar dacă relația lor nu este de viitor, se vor bucura o vreme de ceea ce au. Partenerul Balanță se poate relaxa lângă cineva care nu judecă, în timp ce Săgetătorul va simți că energia lui este bine concentrată asupra cuiva care are nevoie de căldură, lumină, optimism și creativitate. Relația dintre un Săgetător și o Balanță este, în majoritatea cazurilor, o legătură benefică. Ea le permite ambilor parteneri să își dezvolte o atmosferă interioară emoțională, fără influențe negative.

Compatibilitate cu zodia Scorpion. 30%

Cea mai mare problemă a unui Scorpion și a unui Săgetător este nevoia de a-și lega partenerul, chiar dacă ei vor propria libertate. Nimic nu va deranja mai mult un Săgetător decât să fie controlat de cineva. Doi indivizi cu o personalitate atât de puternică sunt foarte compatibili la nivel mental. Nu doar că Scorpionul se simte mai eliberat și mai optimist în preajma Săgetătorului, însă profunzimea minții acestuia din urmă și căile de a ajunge la concluzii ferme sunt imposibile pentru un alt semn. Scorpionul și Săgetătorul ar putea face un cuplu perfect dacă se rezumă la încântarea de la începutul relației. Când nu se cunosc prea bine, se consideră extraordinari, raze de lumină în viața celuilalt.

Citeste si: Compatibilități zodia Berbec în procente. Cât la sută te potrivești cu acest nativ

Compatibilitate cu zodia Săgetător. 74%

Ce motiv posibil ar putea exista între cei doi astfel încât să nu aibă încredere unul în celălalt? Deși Săgetătorul are obiceiul de a arăta afecțiune și altora, nici nu se pune problema de gelozie și lipsă de încredere între ei. Când se întâlnesc doi Săgetători cu aceleași convingeri, este greu să-i oprești din discuții pasionale și interesante. Săgetătorul iubește să vorbească și nu se înfurie, decât atunci când simte o luptă de ego. Un Săgetător se îndrăgostește ușor și poate fi foarte pasional, dar relația se poate schimba rapid, mai ales că ambii sunt semn mutabil. Deși se adaptează ușor, se și schimbă la fel de rapid. De aceea, relația dintre doi Sagetatori nu poate fi o promisiune de longevitate.

Compatibilitate cu zodia Vărsător. 38%

Săgetătorul și Vărsătorul se pot citi reciproc foarte bine. Le va fi ușor să aibă încredere unul în celălalt, în timp ce fiecare are libertate absolută. Numai cei doi pot înțelege această nevoie de a fi lipsiți de obligații. Dacă partenerul Vărsător este distant, Săgetătorul va începe să se simtă vulnerabil și va vorbi excesiv pentru a crea o cale de legătură. Atât Săgetătorul cât și Vărsătorul se bazează pe rațiune și urmăresc cu foarte mare atenție firul logic al discursului lor. O relație între un Săgetător și un Vărsător ar părea o prietenie între două persoane de același sex. Și totuși, cei doi își pot schimba reciproc viețile, fiind exact ceea ce celălalt are nevoie. Relația lor ar putea fi una care să-i ghideze pe ceilalți să-și seteze prioritățile de viitor.

Compatibilitate cu zodia Pești. 50%

Va fi foarte greu pentru cele două zodii să aibă încredere una în cealaltă. Săgetătorul este pasional și îi place să aibă mai multe opțiuni. Se va “liniști” destul de greu. Peștii sunt prea sensibili să încerce să-și arate puterea și pot ajunge să își urmeze partenerul Săgetător în acțiuni fără să fie pregătiți. Peștii și Săgetătorii pot fi cei mai buni prieteni, aproape inseparabili. În cuplu, este greu de crezut că se vor suporta prea mult. Patronați de Jupiter, ambii vor împărtăși optimismul, viziunea, dar și dezamăgirile din cauza așteptărilor prea mari. Ca și cuplu, relația lor nu va funcționa prea mult timp. Cel mai probabil, vor transforma relația platonică într-o relație fizică, după care vor înțelege că nu sunt chiar foarte potriviți. Deși fascinați unul de persoana celuilalt, natura mutabilă îi va face să se răzgândească după o vreme.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

30 de trăsături de caracter ale femeilor din zodia Fecioară. Cum iubesc nativele din Fecioară

Afla cu ce semn zodiacal esti compatibil

Horoscop chinezesc 24 mai 2022. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de marți

Horoscop 24 Mai 2022: Previziunile astrale din această zi își pun amprenta asupra unor nativi precum nativii Capricorn

Vladimir Putin, în stare de şoc! S-a întâmplat după 30 ani. N-ar fi crezut niciodată

Dani Oțil, certat de Gabriela Prisăcariu în public. Ce s-a întâmplat

Motiv de divorț! Prințul Harry, rușinat de gestul făcut de Meghan

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies