Complicele lui Gheorghe Dincă a făcut COVID în închisoare și a cerut să fie trimis acasă! Ștefan Risipițeanu este trimis în judecată pentru viol în cazul Caracal! EXCLUSIV

Ștefan Risipițeanu, complicele lui Gheorghe Dincă din cazul Caracal, susține că s-a îmbolnăvit în închisoare și că nu mai suportă condițiile din spatele gratiilor.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Ștefan Risipițeanu, bărbatul care a fost trimis în judecată alături de Gheorghe Dincă în dosarul Caracal susține că are probleme mari de sănătate, motiv pentru care a cerut să fie trimis în arest la domiciliu.

Bărbatul este acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani, care în momentul respectiv era ținută legată în casa lui Gheorghe Dincă.  

Risipițeanu spune că e bolnav de plămâni și că în penitenciar sunt condiții grele

”Din probatoriul administrat până la acest moment procesual nefiind de natură să o înlăture, respectiv că inculpatul Risipițeanu Ștefan ar fi întreținut relații sexuale cu persoana vătămată Melencu Luiza Mihaela în vârstă de 18 ani la data presupusei fapte , profitând în special de starea de vulnerabilitate a victimei, care fusese deja imobilizată agresată și violată de inculpatul Dincă Gheorghe ”, se arată în motivarea instanței la cererea de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu.

Citeste si: Avocata familiei Melencu, în scandal aprins cu mama Alexandrei Măceșanu! „Dacă nu îți soliciți probe să îți cauți fata, înseamnă că știi unde e”

Risipițeanu a susținut în fața judecătorilor că ”este bolnav de plămâni, are o vârstă înaintată care nu îi permite să rămână în penitenciar, unde sunt condiții precare și grele de detenție, recent fiind infectat cu SARS COV2 și agravându-i-se starea de sănătate”.

În urma verificărilor s-a constat însă că Risipițeanu nu a solicitat nici un fel de tratament medical în penitenciar, lucru care a dus la respingerea cererii acestuia.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Complicele lui Dincă nu a solicitat îngrijiri medicale la închisoare

”Cât privește susținerea inculpatului Risipțeanu Ștefan că are o afecțiune medicală și nu primește tratament medical, nu i se fac investigații suplimentare, judecătorul cauzei a reținut că inculpatul nu a făcut un minim de dovadă cu privire la susținerile sale, respectiv măcar o cerere adresată conducerii Penitenciarului Craiova ori un memoriu prin care să

fi solicitat soluționarea aspectelor menționate.

Citeste si: Temutul Bebino a devenit coleg de penitenciar cu Gheorghe Dincă! Liderul sportivilor, mutat la Craiova din motive de siguranță! EXCLUSIV

Este de asemenea adevărat că inculpatul nu are antecedente penale, astfel cum rezultă din fișa de cazier judiciar și că acesta a avut o atitudine parțial sinceră, în sensul că în faza de urmărire penală a recunoscut săvârșirea infracțiunii pentru care este judecat în cauza de față în vreme ce în fața instanței a nuanțat împrejurările în care a întreținut raporturi intime cu victima Melencu Luiza Mihaela”, se mai arată în motivare.

Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă este principalul suspect în cazul Caracal

De cealaltă parte, și Gheorghe Dincă a cerut să fie lăsat să plece acasă. Bărbatul suspectat că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu spune acum că totul a fost o înscenare și că nu există nici o probă concretă care să-l incrimineze. Și cererea lui Dincă a fost repsinsă, cei doi urmând să fie judecați în continuare în stare de arest preventiv.  

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies