„Are nevoie urgentă de sprijin. Poate oricând să...” Cine a spus asta despre What's Up, după scandalul cu iubita lui

După ce s-a plâns la 112 că a fost agresată, iubita cântărețului What-s UP spune că episodul violent ar fi fost, de fapt, o simplă ceartă. Artisul, însă, ascunde adevărul. Refuză să vorbească despre acuzațiile de ultraj și să explice dacă și de ce i-a atacat pe agenți. Surse din anchetă spun că în acea seară scandaloasă, bărbatul ar fi avut un comportament pe care l-au văzut doar la consumatorii de droguri. Însă nu au găsit asupra lui astfel de substanțe.

Distribuie pe:

Autor: D.S.

fara descriere

„Vă rup picioarele”, le-ar fi spus cântărețul What's Up polițiștilor care au ajuns la locuința iubitei sale, după ce femeia a sunat la 112 și a s-a plâns că e agresată.

Potrivit unor surse, artistul era extrem de agitat și confuz și nu este exclus să fi consumat droguri, cred anchetatorii. Doar că agenții nu au putut să îl testeze, având în vedere că era acasă, nu la volan, iar legea nu le permite asta. Cert e că nu au găsit asupra lui substanțe interzise - cum se vehicula ieri.

El - în schimb - ar fi încercat să îl muște de mână pe unul dintre agenți - când încercau să-l încătușeze.

fara descriere

După ce a sunat disperată la 112 și a spus că ar fi fost agresată, violonista Alice Badea - iubita cântărețului What's Up - nu a mai recunoscut nimic la audieri și a refuzat să facă plângere. Ba mai mult, i-a luat apărarea artistului. A spus că a fost doar o banală ceartă, cum se întâmplă în orice relație. De acolo, cei doi au plecat împreună spre locuința tinerei.

Fără să formuleze vreo acuzație, psihologii care au analizat povestea, spun că un astfel de comportament e tipic femeilor agresate, dar nu au curaj să dea cu pumnul în masă și să rupă din rădăcini o legătură bolnăvicioasă, care le face mult rău.

Citeste si: Ce meserie avea Pepe înainte de a deveni celebru: „Niciodată nu mi-a fost rușine”

Comportamentul agresiv al lui What's Up, explicat de psihologi

Cerasela Rogen, psihoterapeut: Probabil că atunci a durut-o foarte tare ...a clacat și și-a retras declarația. Noi, românii, avem cuvântul rușine, mi-e rușine, creștem de mici, la fetițe li se inoculează. Că trebuie să taci, nu e nimic.

Specialiștii sunt de părere că atât actuala iubită cât și fosta soție ar trebui să vorbească dacă au fost într-adevăr victimele violenței domestice.

În 2014, existau martori care povesteau cum artistul ar fi bătut-o și pe Simina, în stradă. Niciunul însă nu a recunoscut. What's Up a declarat, într-un interviu pentru Kanal D, că - de fapt - el ar fi fost victima atunci.

Adevărul ar putea fi undeva la mijloc, sunt de părere psihoterapeuții. Dar dacă artistul e o fire violentă, are nevoie urgentă de sprijin. Un astfel de comportament are rădăcini adânci în copilărie. S-ar putea să fi suferit o traumă emoțională care nu s-a vindecat și care poate oricând să transforme pe oricine în monstru.

De două zile - de când a izbucnit tot scandalul - What-s Up a refuzat să dea vreo declarație publică. În ultima perioadă părea mai agitat - spun apropiații, iar unele imagini - filmate recent - îl putem vedea cum se plimbă dintr-o parte în alta vorbind la telefon. Pare abătut, dar numai el știe motivul.

Mâine este obligat să dea cu subsemnatul la poliție. După acuzația de ultraj, a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate