Comunitatea gay i-a sarit in cap lui Cheloo! "Nu e normal ce a facut! Nu trebuie sa spuna la TV ca ne uraste!" - Vezi cine il face praf pe artist!

Cheloo a iscat un adevarat scandal atunci cand l-a facut praf pe Paolo, gay-ul care isi incearca norocul la X Factor.##VIDEO126618##

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereComunitatea gay a facut o serie de reclamatii la adresa lui si scandalul pare sa fie abia la inceput. "N-a gresit Cheloo. Daca apari la televizor trebuie sa iti spui parerea. Nu e un lucru normal sa apari pe tocuri la TV sau sa te casatoresti in direct. Poate se uita copilul meu la ei si ce sa invete de acolo?", l-a aparat Pitbull Atodiresei pe Cheloo.

fara descriereCei doi gay care s-au casatorit la Pro TV au avut si ei ceva de reprosat la adresa juratului X Factor. "Nu e normal sa il jignesti. Nu e frumos sa faci astfel de afirmatii la TV. Faptul ca el ne uraste e strict problema lui. Nu trebuie sa vii la TV si sa bociferezi asta. El nu a provocat, el s-a inspirat dintr-o tema Lady Gaga. El era fix in tema cu acele costume si nu cred ca el face totul de capul lui in acea emisiune. Chestia asta nu se ia daca vezi la televizor.", au spus acestia.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate