Concertul cu BZN ce trebuia sa aiba loc pe 2 decembrie la Sala Sporturilor din Constanta a fost anulat!

Una calda, una rece pentru fanii celebrei formatii. In timp ce fanii din Bucuresti se pregatesc de concert, ceilalti din Constanta afla acum ca idolii lor nu mai pot concerta la Sala Sporturilor.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere„Ne cerem scuze tuturor fanilor pentru eventualele neplaceri create si le promitem ca vom incerca sa gasim o solutie pentru ca acest spectacol sa aiba loc in viitorul  apropiat, chiar cu riscul schimbarii locatiei”, a spus Sorin Sararu de la Project Events.

Daca ai cumparat bilete pentru concertul BZN de la Constanta, iti poti recupera banii in perioada 3 decembrie 2012 – 3 februarie 2013, de la casa de bilete de unde au fost cumparate. Trebuie doar sa prezinti biletele intacte si valide si astfel iti vei putea recupera banii. Fanii au la dispozitie si o a doua varianta, in care pot schimba biletele pentru spectacolul de la Constanta cu bilete pentru spectacolul de la Bucuresti.

Fanii care detin deja bilete pentru concertul de la Bucuresti, programat pentru 6 decembrie la Sala Palatului, pot sta linistiti deoarece in cazul acestui concert nu a survenit nicio modificare.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate