Concertul lui Seal de la Sala Palatului s-a anulat! VEZI aici motivele incredibile!

Celebrul cantaret si compozitor britanic, Seal, trebuia sa revina la Bucuresti pentru a-si promova cel mai recent material de studio, Soul 2.

Distribuie pe:

fara descriereConcertul urma sa aiba loc astazi la Sala Palatului. Trupa Taxi ar fi trebuit sa cante in deschiderea concertului pe care Seal urma sa-l sustina pe 27 noiembrie la Bucureşti. Din pacate, acest spectacol a fost anulat. Motivele pentru care fostul sot al lui Heidi Klum nu va mai urca pe scena de la Sala Palatului nu sunt cunoscute inca.

Cantaretul britanic, precum orice superstar care se respecta, a avut niste pretentii usturatoare de la organizatorii de evenimente care l-au adus in tarisoara noastra. Artistul a cerut un apartament pentru el, si 23 de camere pentru staff-ul lui, la un hotel de cinci stele din centrul Bucurestiului. Pentru pranz, vedeta si echipa lui au solicitat o diversitate de preparate italienesti, creme si supe, dar si meniuri vegetariene, din care sa nu lipseasca ananasul, fructul preferat al vedetei.

Sticlele de sampanie nu au lipsit de asemenea din lista de solicitari a lui Seal, cum de altfel nu au fost excluse nici licorile bahice. Acesta a cerut in mod expres vin Merlot si Cabernet Sauvignon si bineinteles ca dorintele i-au fost indeplinite. Numai cazarea lui Seal, care ar fi trebuit sa  concerteze in aceasta seara la Sala Palatului i-a costat pe organizatori in jur de 30.000 de euro, dar nimic nu e prea scump cand un star international se hotaraste sa puna piciorul pe pamant mioritic. Si cand nu presteaza, tot costa cateva zeci de mii de euro!


"Deşi pentru concertul programat pentru această seară s-au vândut peste 2.000 de bilete, artistul şi echipa sa de producţie au refuzat să susţină spectacolul, invocând motive tehnice nesusţinute de realitate. Am asigurat artistului întreg necesarul tehnic, am construit pe scenă o structură care poate susţine o greutate de peste patru tone, Sala Palatului este la dispoziţia lui Seal, scena este pregătită pentru ca producţia lui Seal să înceapă montajul. Având în vedere că timpul este scurt, am pus la dispoziţie un număr dublu de tehnicieni (40 de persoane). Cateringul şi camerele din backstage sunt pregătite. Mai mult, onorariul a fost plătit, la fel şi camerele de hotel, drept urmare considerăm că spectacolul poate avea loc în această seară. Totul era gata de la ora 12.00, producţia lui Seal având nevoie de trei ore pentru a finaliza montajul. Cu toate acestea, producţia lui Seal refuză să meargă mai departe cu evenimentul, invocând motive ce ţin de siguranţă", a declarat Marcel Avram, organizatorul evenimentului, alături de East European Events.

Citeste aici care erau pretentiile artistului pentru concertul de la Bucuresti


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate