Conchita de România a decis: vrea să se apuce de muzică! Care a fost factorul motivant

Conchita de România a decis! Îşi doreşte foarte mult să se lanseze în industria muzicală, mai ales că are două persoane care îl susţin până la capăt.

Autor: A.V.

Conchita de România a mărturisit faptul că îşi doreşte să se lanseze în muzică, după lungi discuţii cu iubitul său, dar şi cu PR-ul. Ambii îl sfătuiesc pe Conchita să se apuce de muzică.

Evident, Conchita de România nu renunţă la tot ce a clădit până acum, adică la salonul său, dar şi la atelierul de design. Conchita a mărturisit faptul că aşa simte în aceste momente, că aceasta este calea pe care şi-o doreşte în prezent. De asemenea, Conchita de România a povestit că va dori să facă un videoclip pe gustul lui, extravagant, melodia reprezentând tot parcursul vieţii sale, de când s-a născut până în prezent.

Conchita de România s-a despărţit recent de fostul iubit mafiot

Conchita de România a dezvăluit prietenilor de pe reţelele de socializare că nu mai are nicio legătură cu iubitul mafiot, alegând o viaţă lipsită de griji, alături de un bărbat milionar şi foarte cunoscut în lumea mondenă.

"Eu am plecat, te-am lăsat şi am rămas cu un tatuaj, te am într-un tatuaj şi în vene, dar aleg luxul şi viaţa preţioasă care îmi place, azi aleg un tânăr milionar care îmi oferă inima lui şi tot ce înseamnă el, un bărbat cu coloana vertebrală... Un bărbat monden şi dorit de toate femeile", a scris Dudu, "Conchita de România", pe Facebook.

Dudu a devenit cunoscut datorită asemănării extraordinare cu Conchita Wurst, câştigătoarea Eurovision 2014.

Conchita Wurst, pe numele ei din buletin Thomas Neuwirth, i-a transmis chiar un mesaj la un moment dat lui Dudu, după ce a aflat de existenţa lui. Artista de origine austriacă i-a spus lui Dudu că se bucură foarte tare că are o sosie în România şi că, într-adevăr, se aseamănă ca doua picături de apă.
 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Enrique Iglesias recidivează! Sărut pasional cu o admiratoare, pe scena concertului de la Kiev!

Cuvintele cutremurătoare ale băieţelului de 8 ani care şi-a prevestit moartea. Ce a spus cu doar câteva săptămâni înainte de a sfârşi într-un incendiu

Pe asta n-ai văzut-o! Românul care doarme în sicriu şi mănâncă de la ”donatorii consensuali”

5 zodii vor avea bani mulți începand de săptămâna următoare!

Horoscop 4 martie. Lovitură pentru o zodie joi: Astăzi eşti sănătos, dar nu şi norocos

Reacția emoționantă a lui Traian Băsescu când a aflat că fiica sa, Ioana a fost condamnată la închisoare (SURSE)

Eficacitate incredibilă a vaccinului Pfizer! Studiu pe 7, 5 milioane de oameni

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies