Concurenta asta a vrut sa-i dea gata, insa a reusit sa ii sperie crunt pe jurati! Uite cum si-a batut joc Horia Brenciu de ea!

O concurenta extrem de curajoasa a avut o interpretare total nefericita la X Factor.

Distribuie pe:

Autor:

oncurenta asta a vrut sa-i dea gata, insa a reusit sa ii sperie crunt pe jurati! Uite cum si-a batut joc Horia Brenciu de ea!
O concurenta extrem de curajoasa a avut o interpretare total nefericita la X Factor.
O concurenta din Pitesti a ales sa cante la X Factor piesa 'Vino la mine' de la N&D pe care a vrut sa o cante si accapela. Din nefericire pentru ea talentul lipsea cu desavarsire iar interpretarea a parut una de-a dreptul de groaza, mai ales dupa mimica fetei ei. Horia Brenciu a pus-o sa zambeasca, special pentru a-i scoate in evidenta zambetul cuceritor in momentele de tensiune maxima ale piesei.

fara descriere
O concurenta din Pitesti a ales sa cante la X Factor piesa 'Vino la mine' de la N&D pe care a vrut sa o cante si a capella. Din nefericire pentru ea talentul lipsea cu desavarsire iar interpretarea a parut una de-a dreptul de groaza, mai ales dupa mimica fetei ei. Horia Brenciu a pus-o sa zambeasca, special pentru a-i scoate in evidenta zambetul cuceritor in momentele de tensiune maxima ale piesei.

fara descrierefara descrierefara descrierefara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate