Concurentă celebră de la Insula Iubirii, schimbare radicală de look. Fanii au rămas șocați

Una dintre cele mai controversate concurente de la Insula Iubirii a decis să facă o schimbare radicală de look.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Hannelore, schimbare radicală de look


In articol:

Ridicarea stării de urgență vine la pachet cu programări la saloanele de înfrumusețare pentru cele mai multe dintre femei. Printre sutele de femei care abia au așteptat ziua de 15 mai ca să se lase pe mâna profesioniștilor, se află și Hannelore de la Insula Iubirii. Adeptă a schimbărilor, Hannelore a luat încă o decizie radical după ce și-a mărit sânii și buzele: s-a vopsit șatentă. Da, Hannelore de la Insula Iubirii a renunțat la blondul care a consacrat-o și a decis să se vopsească șaten închis.

Citeste si: Împăcare neașteptată în showbiz! Unul dintre cele mai controversate cupluri de la Insula Iubirii, din nou împreună. Mesajele care i-au dat de gol

Hannelore, schimbare radicală de look

Fosta concurentă de la Insula Iubirii le-a arătat deja și fanilor noua ei înfățișare, care a stârnit numai reacții pozitive.

Ce spunea Hannelore de la Insula Iubirii la începutul pandemiei de coronavirus 

Hannelore a preferat să își ia toate măsurile de precauție împotriva coronavirusului, însă nu s-a speriat când a văzut că rafturile magazinelor se goleau de la o zi la alta.

Citeste si: Prima imagine cu Hannelore și Bogdan de la Insulă, după ce s-au împăcat! Au petrecut Ziua Îndrăgostiților împreună

Hannelore, schimbare radicală de look

„Sincer, toată lumea își dă cu părerea, toți cred că știu de toate. Eu, personal, prefer să mă protejez de toată această mebunie atât pe mine, cât și copiii cu care lucrez. O fi sau nu atât de grav, o fi manipulare, interes politic, financiar etc, eu aleg să cred în acest virus decât să mă trezesc că îl și am.

Citeste si: Cea mai iubită ispită de la Insula iubirii este însărcinată

Nu am făcut cumpărături speciale, mă amuză când văd știri despre oameni care golesc magazinele, care cumpără tone de alimente de tot felul care oricum se strică în timp, dacă nu le consumi. De exemplu fructele și legumele… Nu ies de fel mult din casă, așa că nu mă afectează perioada asta. Sala de balet este în spatele casei, în aceeași curte. Erau și înainte zile în care nu plecam de acasă, acum cu atât mai mult nu fac asta”, a declarat Hannelore.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate