Concurentă de la Puterea Dragostei, în mijlocul unui scandal: „A avut o relație intimă cu verișorul ei”

Andreea Oprica, cea mai nouă concurentă de la Puterea Dragostei, este acuzată de că ar fi avt o relație intimă cu verișorul ei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

In articol:

  Odată ce Andreea Oprica, noua concurentă de la Puterea Dragostei, a apărut în emisiune, au apărut și primele zvonuri legate de viața ei personală. Pe o pagină dedicată emisiunii și concurenților, au fost publicate informații scandaloase.

  „Andreea e de la mine din cartier. Este o fată neserioasă... A avut o relație intimă cu verișorul ei, a luat toți bărbații la rând din Iași... Deci este vai de capul ei. Nu este în stare să aibă o relație serioasă. A fost prinsă de iubitul ei cu altul. În timp ce era cu el, ea se ducea prin hoteluri. Stă cu bărbați să fie întreținută, nu că ar vrea ceva serios. Îi plac bărbații cu bani, îi plac lăutarii”, etse mesajul publicat pe internet, pe care l-ar fi trimis o persoană care o cunoaște pe Andreea Oprica.

  fara descriere


  Cum au reacționat fanii Puterea Dragostei

  Mulți au fost șocați de zvonurile apărute pe internet despre Andreea Oprica. La fel de mulți, însă, nu au crezut că informațiile sunt adevărate, mai ales că nu a apărut nicio dovadă în acest sens.

  Citeste si: Un fiu bătăuș și alcoolic i-a șocat pe judecători cu explicația sa: „Lucrez mult, sunt stresat, îmi trebuie bere"

  Citeste si: De ce nu au copii Klaus Iohannis și soția sa, Carmen. Președintele a explicat totul: „Eu mi-aș fi dorit mai mult decât orice…”

   

  „Urât, măi oameni, să faceți așa ceva... Gândiți-vă un pic și puneți-vă în locul ei. V-ar plăcea să scrie cineva despre voi așa ceva? Este fix problema ei ce face, dar nu e frumos sa scrii în public așa mare așa ceva😐”, a scris o fană a emisiunii Puterea Dragostei.

  „Eu o știu personal și îți pot spune că nu e ea usă de biserică, dar nici ce zice aia prin mesaje...”, a mai transmis o personă.

  fara descriere

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate