Concurentele de la Next Top Model viseaza la o noapte fierbinte cu Irinel Columbeanu? Vezi ce ar raspunde fetele daca fostul sot al Monicai le-ar face propuneri indecente!

Distribuie pe:

fara descriere

 

Pornind de la filmul “Propunere indecentă” în care protagonistei, o tânără proaspăt căsătorită (Demi Moore), i se oferă din partea unui multi-milionar excentric (Robert Redford) un milion de dolari pentru o noapte, fetele de la Next Top Model au adaptat scenariul la peisajul autohton,  personajul principal fiind în acest caz nimeni altul decât Irinel Columbeanu.

Astfel, Barbara a ţinut cu ardoare să alfle ce răspuns ar da colega ei într-o astfel de situaţie: “Denisa, dacă vine Irinel Columbeanu la tine şi-ţi zice: îţi dau un Bentley, hai, o facem o noapte, ce-ai spune?".

Deşi concurenta a răspuns rapid că nu se pune problema, că ea nu e de vânzare, fetele au început să dezbată aprins subiectul şi să testeze cam care ar fi limitele fiecăreia. Aşa că noi şi noi scenarii au apărut în discuţie, Irinel Columbeanu fiind înlocuit cu George Clooney.

Întrebările fără perdea nu s-au oprit însă aici, fetele vorbind foarte deschis despre sex, vise erotice, jucării şi povestind tot felul de întâmplări fără a se feri de camerele de filmat.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate