Concurenții au început lupta pentru Finala Puterea dragostei sezonul 2 ! A spus-o chiar Andreea Mantea!

Finala Puterea dragostei sezonul 2 se apropie, iar concurenții își fac planuri și strategii.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

În casa Puterea dragostei au început luptele pentru Finala Puterea dragostei sezonul 2. După ce au petrecut mai multe luni în show, concurenții își doresc să ajungă în finala Puterea dragostei și chiar să o câștige. Și cum se știe din finala sezonului 1 că fiecare concurent ajuns în finală va avea dreptul să-și voteze favoritul, prieteniile au început să se schimbe la Puterea dragostei. Lucru sesizat și de Andreea Mantea și spus în emisiune, deși nimeni nu a recunoscut.

Citeste si: Puterea Dragostei 2 iulie. Ella a izbucnit în lacrimi: „Nu am nevoie de bărbatul nimănui!”

”Pe ultima sută de metri, unele persoane s-au schimbat. Nu știu dacă ați sesizat acest lucru...”, a spus Andreea Mantea în emisiune, făcând referire la prietenii neașteptate legate în special între anumite fete, în ultima perioadă.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Andreea Mantea a vorbit și despre finala Puterea dragostei sezonul 2 care va fi în curând.  ”Știți ce nu o să se schimbe (n.red. la Finala Puterea dragostei sezonul 2): doi câștigători rămân sigur, nu trebuie să formeze un cuplu!”, a spus Andreea Mantea în emisiune.

Citeste si: Ramona pleacă de la Puterea Dragostei înainte de finala! Decizia luată de frumoasa concurentă

Finala Puterea Dragostei sezonul 2. Întrebările pe care și le pun fanii emisiunii Puterea Dragostei sunt cine va câștiga Puterea dragostei, dar și cine va rămâne la Puterea Dragostei sezonul 3. Pentru că ei sunt convinși că vor fi păstrați concurenți care nu au un cuplu și în sezonul 3, așa cum s-a întâmplat și după încheierea sezonului 1, când au rămas în competiție: Bianca, Mary, Bogdan Mocanu și Jador. (Citeste si despre Concurentii puterea dragostei sezonul 3)

Finala Puterea dragostei sezonul 2. Bianca și Bogdan Mocanu, câștigătorii Puterea dragostei sezonul 1

În vara lui 2019, în finala Puterea Dragostei sezonul 1, Bogdan Mocanu și Bianca au fost desemnați câștigătorii show-ului în Finala Puterea Dragostei. Fiecare a primit câte 10.000 de euro.

Citeste si: Livian pleacă din emisiunea Puterea dragostei! Ce cadou de adio i-a făcut Biancăi

Atât Bianca, cât și Bogdan Mocanu au rămas și în sezonul doi de la Puterea Dragostei. Dacă Bogdan Mocanu a ales să părăsească emisiunea după ce a format un cuplu cu Andra Volos, Bianca se află și acum în casa Puterea Dragostei, unde a avut o relație cu Livian, de care s-a despărțit de curând.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Bogdan Mocanu, primele declarații după ce Andra de la Puterea Dragostei a plecat din România: „Doamne, sunt dărâmat!”

Mama lui Iancu Sterp, surprinsă fără mască la mall. Reacția ei siropoasă când i s-a atras atenția: „Eu cred în Moș Crăciun, lăsați-mă cu...”

Motive de bucurie pentru Tata Vlad de la Bug Mafia! A devenit tată pentru a patra oară

Ce-i reproșează Andreea Pirui lui Marius de la Puterea Dragostei? Blonda pare decisă!

“Teo Show”, lider de piata, pe toate segmentele de public monitorizate

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies