Concurenții de la Exatlon, chef nebun în club înaintea Marii Finale! Imagini BOMBĂ

Mai mulți concurenți de la Exatlon, din ultimele două sezoane, au decis ca, înaintea Marii Finale de duminică, să chefuiască puțin, să se împrietenească și mai mult.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Un club din Centrul Vechi al Capitalei a fost, de curând, martorul unei petreceri de neuitat între Faimoșii și Războinicii de la Exatlon, la paranghelie luând parte concurenți din sezonul al doilea și din cel care se află în desfășurare.

Citeste si: Declaraţia lui Cosmin Cernat desprea Marea finala “Exatlon”!

Citeste si: Catalina Seicaru, frumoasa Faimoasa de la „Exatlon”, isi doreste sa devina mama!

Citeste si: Hemoroizi externi – cauze si metode de tratament

Citeste si: Lili Sandu, primele declaraţii despre cererea în căsătorie: "Suntem doi nebuni"

Războinica din sezonul precedent, Mădălina Linguraru a fost singura fată care a luat parte la dezmățul băieților de la Exatlon, iar Războinicii Mihai Berar, Alex Stoica, Cristian Dumitrescu și Iulian Pîtea le-au dat replica lui Cristi Pulhac și lui Yamato Zaharia. Iar distracția, spun sursele noastre, a fost una de pomină, cu toții amuzându-se zile bune cu cele făcute prin clubul cu pricina.

”S-au distrat până dimineața devreme, dar nu au exagerat cu băutura. Dar au făcut show acolo, mai ales că erau cu toții în centrul atenției, fiind cunoscuți. Au dansat, au glumit și, evident, s-au pozat cu toți clienții din club, mai ales că erau solicitați tot timpul”, ne-a spus unul dintre cei care a participat la noaptea de pomină a concurenților de la Exatlon.

 

Duminică este Marea finala “Exatlon”!

Spectacolul oferit de atleții „Exatlon” pe traseele competiționale a fost unul demn laudă, fiecare dintre concurenți luptând cu determinare pentru a se autodepăși. Războinicii și Faimoșii ne-au oferit dueluri de excepție, încărcate de emoție, din care n-au lipsit tensiunile sau ieșirile nervoase, lacrimile de bucurie, încurajările și optimismul, în lupta lor pentru câștigarea luptelor.

Vor fi câteva momente unice, dramatice, care vor arata, încă o dată, de ce este așa de frumos Exatlon! Fie că vorbim de băieți, sau de fete, veți redescoperi personaje care vor încerca să își strunească zbuciumul interior, să depășească osteneala acumulată în luni de trudă, și să înfrunte arșița dominicană, dar și pe cea care le va cuprinde mințile când vor intra pe trasee. Chiar merită să fiți alături de ei!", a declarat Cosmin Cernat, prezentatorul “Exatlon” a cărei mare finală este duminică, la Kanal D.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Adi Cristescu spune motivul pentru care este burlac la 41 de ani! Cum trebuie să arate femeia de lângă el: "Oricât de ciudat ar părea" | EXCLUSIV

Monica Tatoiu și-a spus părerea despre greva profesorilor! Fosta profesoară de matematică a avut o reacție acidă la adresa politicienilor: „Ligia Deca trebuie să plece”

|GALERIE FOTO. O profesoară sexy concediată pentru postările de pe OnlyFans face chetă ca să-și plătească avocatul. „Aproape fiecare profesor are o a doua slujbă”

Adrian Despot, despre momentul viral de acum 15 ani. Motivul pentru care s-a enervat teribil: „Marea mea durere se revărsa fix împotriva lipsei de profesionalism a oamenilor din...

Un tânăr român a rămas paralizat după ce a fost bătut de 16 oameni în Spania

„Din folclorul ăsta autentic nu pot plăti ratele.” Nicoleta Voicu vrea să iasă la grevă! Vedeta este revoltată din cauza taxelor și cheltuielilor

Un nou scandal este pe cale să izbucnească între Andreea Bălan și George Burcea! Procesul o poate lăsa pe vedetă fără sute de mii de euro

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies