Concurenţii de la ”Puterea Dragostei” au fost provocaţi de Andreea Mantea! O surpriză inedită s-a transformat într-o dramă totală: de ce a izbucnit în lacrimi Marina?

Prezentatoarea Andreea Mantea le-a pregătit concurenţilor din Casa Puterea Dragostei o surpriză de proporţii!

Autor: A.V.

Frumoasa prezentatoare Andreea Mantea le-a pregătit concurenţilor din Casa Puterea Dragostei o mega surpriză! Atât fetele, cât şi băieţii, vor fi nevoiţi să tragă aer în piept şi să ţină cărţile de joc pe buze, pasându-le partenerului. Surpriza şi mai mare a fost că fetele au avut dreptul de a-şi alege partenerul.

Însă, în momentul în care fetele au început să-şi zică preferinţele, partenerii pe care îi doresc la acest joc inedit, Raluca Marina a izbucnit în lacrimi, dar oare care ar fi fost motivul principal? Oare pentru

faptul că Rafaela l-a ales pe Daniel să-i fie partener sau blondina şi-ar fi dorit ca Daniel să o aleagă pe ea? Totul a început în momentul în care Adrian i-a spus Marinei că Daniel nu o place.

Pe de altă parte, premiul special constă într-o surpriză! Cuplul Ştefania-Adelin a fost cel care a reuşit să strângă cele mai multe cărţi de joc, 24 la număr. Toate persoanele implicate în joc s-au distrat de minune, iar Viorela şi Ştefan aproape că s-au şi sărutat! 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies