Concurenţii de la ”Puterea Dragostei” au fost provocaţi de Andreea Mantea! O surpriză inedită s-a transformat într-o dramă totală: de ce a izbucnit în lacrimi Marina?

Prezentatoarea Andreea Mantea le-a pregătit concurenţilor din Casa Puterea Dragostei o surpriză de proporţii!

Autor: A.V.

Frumoasa prezentatoare Andreea Mantea le-a pregătit concurenţilor din Casa Puterea Dragostei o mega surpriză! Atât fetele, cât şi băieţii, vor fi nevoiţi să tragă aer în piept şi să ţină cărţile de joc pe buze, pasându-le partenerului. Surpriza şi mai mare a fost că fetele au avut dreptul de a-şi alege partenerul.

Însă, în momentul în care fetele au început să-şi zică preferinţele, partenerii pe care îi doresc la acest joc inedit, Raluca Marina a izbucnit în lacrimi, dar oare care ar fi fost motivul principal? Oare pentru faptul că Rafaela l-a ales pe Daniel să-i fie partener

sau blondina şi-ar fi dorit ca Daniel să o aleagă pe ea? Totul a început în momentul în care Adrian i-a spus Marinei că Daniel nu o place.

Pe de altă parte, premiul special constă într-o surpriză! Cuplul Ştefania-Adelin a fost cel care a reuşit să strângă cele mai multe cărţi de joc, 24 la număr. Toate persoanele implicate în joc s-au distrat de minune, iar Viorela şi Ştefan aproape că s-au şi sărutat! 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fotbalist român, mort la numai 24 de ani! Suferea de cancer de colon

Ce s-a descoperit pe pagina de Facebook a lui Mircea Ungureanu, lăutarul din Iaşi care a omorât un om şi a rănit alte cinci persoane?

Cel mai înspăimântător sunet din lume a fost reprodus. Era folosit la sacrificiile umane

Armin Nicoară și Claudia Puican au împlinit un an de căsnicie! Ce mesaje și-au transmis cei doi: „Într-o căsnicie există urcușuri și coborâșuri”

O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au...

„Minunată, o fată așa cum mi-am dorit de la viață, să am lângă mine.” Ce a declarat Marius Elisei despre noua sa relație

Mario Fresh i-a dat inelul fiicei lui Dragoș Bucur. Imaginile care au stârnit controverse

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies