Concurenţii de la Puterea Dragostei au pierdut pariurile! Erau siguri că EI vor câştiga marea finală! Vezi despre cine este vorba!

Concurenţii de la Puterea Dragostei au pierdut pariurile! Erau siguri că EI vor câştiga marea finală!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Finala primului sezon al emisiunii Puterea Dragostei a ţinut o ţară întreagă cu sufletul la gură. După mai bine de opt luni de competiție, cei doi câștigători au primit marele premiu, în prezența colegilor lor şi a Andreei Mantea.

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei, prima declarație despre Simina, după ce a plecat în România cu Alex Zănoagă! Bruneta are planuri serioase cu iubitul ei

Bogdan Mocanu şi Bianca Comănici sunt învingătorii cărora li s-a înmânat cecul de 10.000 de euro de fiecare şi, mai mult, au intrat şi în al doilea sezon al supershow-ului matrimonial.

Concurenţii de la Puterea Dragostei au pierdut pariurile! Mulţi n-au crezut nicio secundă că Bianca şi Bogdan vor câştiga!

Ei bine, chiar dacă frumoasa brunetă a fost favorita telespectatorilor de foarte multe ori, pe parcursul producţiei, foşti concurenţi ai emisiunii au pus rămăşag că Simina va câştiga, iar în ceea ce priveşte băieţii, au susţinut cu convingere că banii vor merge la Jador.

Chiar şi Hamude a declarat, la o emisiune online de pe facebook-ul WOWbiz.ro că este sigur că artistul şi fosta lui iubită vor fi răsfăţaţii finalei. Rezultatele au fost însă surprinzătoare pentru mulţi, câţiva concurenţi pierzând pariuri pe bani. Nu vorbim despre sume consistente ci mai degrabă simbolice, cum se pun în joc des, între prieteni.

Citeste si: Jador, replică SENZAŢIONALĂ pentru Dani Mocanu după ce acesta l-a jignit! "Îl aştept" Începe războiul? EXCLUSIV!

Cu cine s-au iubit Bianca Comănici şi Bogdan Mocanu?

Bogdan a fost îndrăgostit de Roxana şi a format un cuplu îndrăgit cu aceasta. Tânărul s-a despărţit însă de superba şatenă, deşi o iubea, pentru că aceasta l-a înşelat cu trei bărbaţi când a fost, în vacanţă, în România. După relaţia cu năbădai, Mocanu s-a apropiat de Ana-Maria Lintaru cu care spune şi acum că şi-ar dori o relaţie. Prietenul cel mai bun al lui Jador a mai "bifat" şi un sărut cu Mari. Câştigătoarea, Bianca, a avut o relaţie de scurtă durată cu Alex Bobicioiu, l-a iubit neîmpărtăşit pe None şi a avut o legătură controversată cu Alexandru Oianu.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate