Concurentii de la Top Chef au inceput deja sa se atace: "A lucrat mizerabil, a aruncat gunoiul pe sub masa"/ "Aurelia e inceata si a copiat garnitura de la Maria"

Distribuie pe:

fara descriere

 

Concurentii de la Top Chef nu se menajeaza nici macar la inceputul competitiei. Chef-ii care participa la concursul organizat de Antena 1 sunt foarte decisi sa devina castigatori, astfel ca sunt foarte atenti nu numai la ce fac ei, ci si la ce fac competitorii lor, cum lucreaza si care sunt punctele forte si cele slabe.

La cea de-a doua proba, cand au avut de pregatit un fel principal, concurentii au fost nevoiti sa demonstreze cat de bine se descurca in bucatarie si sa prepare un dish care sa arate cat de buni sunt.

"A lucrat mizerabil. A aruncat gunoiul pe sub masa, era un haos total la bancul lui de lucru", a declarat Dragos Bercea despre unul dintre competitorii lui.

O alta concurenta a fost si ea luata in vizor de ceilalti. Aurelia Moscu (foto) a fost criticata pentru ca nu a fost originala si s-ar fi inspirat de la o alta colega din concurs.

"Am avut dreptate. Aurelia nu se descurca foarte bine in bucatarie, este foarte inceata. In plus, a copiat garnitura de la Maria, care a avut o farfurie foarte buna, mult mai plina", a spus un alt concurent.

O masina de tocat carne a bagat raca intre concurenti!

Certurile au continuat si la urmatoarea proba. Concurentii, impartiti in doua echipe, s-au luat la harta din cauza unei masini de tocat.

Liderul uneia dintre cele doua echipe si-a delegat un coleg sa puna primul mana pe masina de tocat carne. Acesta si-a facut datoria si, desi proba nu incepuse, a mers si a furat-o. "Hei, lasati masina de tocat carne acolo! Proba nici macar nu a inceput", au reactionat imediat ceilalti dupa ce s-au prins ca li se pregatise o surpriza si aveau sa se trezeasca fara utilul instrument.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate