Concurentii de la Top Chef, pusi intr-o situatie incredibila! "Toata lumea se agita, eu ma uitam ca prostul! Ce sa fac?"- Vezi ce au fost nevoiti sa gateasca!

Concurentii de la Top Chef au fost pusi de jurati intr-o situatie incredibila. Ei au ajuns la manastirea Comana si li s-a spus sa isi aleaga o leguma pentru a o toca in cat mai multe feluri.

Distribuie pe:

fara descrierefara descriereSurpriza a fost insa atunci cand au aflat ca din leguma respectiva trebuie sa pregateasca o prajitura. Provocarea a fost foarte mare pentru ca desertul trebuia sa contina ceapa, ardei, vinete, praz, varza sau rosii.

"Toata lumea se agita, eu mai uitam ca prostul. Ce sa fac eu din ciuperci, ce desert sa pregatesc?", a spus Chef Dan Bogatu. El a decis sa asocieze ciupercile cu crema de branza.

"Altceva nu aveam ce sa fac", a declarat el.

Juratii au fost atat de impresionati de rezultatele concurentilor incat au decis sa nu elimine niciun concurent in urma acestei probe. "Ne-ar bate Dumnezeu daca am trimite pe cineva acasa", a precizat Nicolai Tand.

 

Nici cea de-a doua proba nu a fost mai usoara. De aceasta data ei au fost nevoiti sa gateasca un fel principal folosind un fruct: ananas, rodie, banane, licii, Physalis.

 

"Baga-mi-as p**a! Ce fel de baza sa fac eu acum?", a zis un concurent.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate