Concurentii “Exatlon” Romania, apreciati si de milioanele de mexicani, pentru dovada de fairplay si determinare

Razboinicii si Faimosii devin tot mai buni pe traseele dificile din Republica Dominicana, pe masura ce acestia iau contact cu fiecare obstacol de pe trasee.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

La mai bine de trei saptamani de cand se afla departe de casa, concurentii celor doua echipe sunt din ce in ce mai motivati sa castige premiile puse la bataie, dar si sa ramana cat mai mult in competitie pentru a castiga cei 100.000 de Euro si admiratia milioanelor de romani.

Doua meciuri importante s-au jucat aseara in indepartata Republica Dominicana, primul fiind duelul intre Faimosi si Razboinici, pentru panoul cu bani, si al doilea, meciul cu Mexic. Daca Razboinicii au castigat in fata Faimosilor, la prima proba, la meciul international, Romania a pierdut lupta impotriva adversarilor. Romanii au dovedit insa ca sunt adversari de temut.

Prezentatorul “Exatlon” Mexic, Antonio Rosique, i-a felicitate pe reprezentantii Romaniei, aseara, mentionand fairplay-ul si dedicarea acestora, calitati care i-au cucerit si pe mexicani.

Ramaneti cu ochii pe “Exatlon” in aceasta seara, de la 19:30, la Kanal D pentru o noua confruntare teribila intre Faimosi si Razboinici!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P