Concurenții Puterea Dragostei au petrecut Revelionul la munte! Cum au fost surprinși și cine s-a văzut pe ascuns

Mai mulți concurenți și foști participanți la Puterea Dragostei au petrecut Revelion la munte, într-o stațiune din România.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

fara descriere


In articol:

Mai mulți concurenți de la Puterea Dragostei au petrecut sfârșitul de an într-o stațiune montană din România. Printre aceștia se numără două cupluri sudate: Mary și Robert, dar și viitoare mămică Simina, venită cu Alex Zănoagă.

fara descriere

Alături de ei au mai petrecut și Raluca Munte, Simona, Ricardo, Andreea Pirui, Manuela, Hamude, Thalida, Ana-Maria Lintaru, Cosmin și Bobicioiu.

fara descriere

Citeste si: Nelson Mondialu, tatăl lui Livian de la Puterea dragostei, speriat teribil de cutremut: "A căzut oglinda"

Citeste si: Andra de la Puterea dragostei i-a cunoscut pe părinții lui Bogdan Mocanu! A avut un adevărat șoc când a intrat acasă: "E geloasă că a văzut-o pe fosta mea"

Citeste si: Mary de la Puterea dragostei, de la agonie la extaz! A fost cerută în căsătorie, de Revelion, într-un mod inedit: "Mi-am luat mare panică"

 

Raluca Munte, fostă concurentă din primul sezon Puterea Dragostei, a publicat mai multe imagini de la munte, pe contul de instagram, dar și un vlog.

Raluca a afirmat că s-a împăcat cu Ricardo și că au lăsat toate tensiunile în urmă.

fara descriere

Andrei Poptelecan a publicat și el o fotografie de la munte

Andrei Poptelecan a publicat și el o fotografie unde pare a fi la munte. Nu mai este un secret faptul că el este în tatonări cu Manuela, iar mulți au bănuit că au petrecut împreună Revelionul. Momentan nu au apărut imagini cu ei. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate