Concurentii Top Chef isi scot preparatele la vanzare in Piata Obor

Pentru cea de-a opta editie Top Chef, echipa a ales ca locatie Piata Obor - cea mai frumoasa piata din capitala, cu fructe si legume proaspete, iar provocarea primei probe nu e deloc usoara: trebuie sa faca rost gratis de fructe si legume, pentru un piure colorat.

Distribuie pe:

fara descriereNici cea de-a doua proba nu e mai prejos: concurentii trebuie sa faca un preparat de tip fast food, pe care sa il vanda mai apoi in piata, in doar 3 minute! Tot maine seara, la Top Chef este luata o decizie fara precedent: doi concurenti sunt eliminati in urma voturilor colegilor.

Probabil epuizati de alergatura prin piata, concurentii nu se concentreaza indeajuns, astfel ca rezultatul nu e tocmai pe placul juratilor: „Nu v-a inspirat piata! Pacat de ziua asta frumoasa de toamna si de culorile de pe tarabe!” (Nicolai Tand). In semn de multumire, concurentii le ofera preparatele lor tocmai oamenilor din piata, care i-au ajutat.
fara descriere
Nici cea de-a doua proba nu e mai prejos: concurentii trebuie sa faca un preparat de tip fast food, pe care sa il vanda mai apoi in piata, in doar 3 minute! Desigur, apar mici glumite intre concurenti si ies la iveala si unii nemultumiti de asocierea lor cu produsele fast food: Giovanni – considera ca e o alta categorie de restaurant, in vreme ce pe Dan Bogatu nu l-ar deranja nici o taraba la Obor, atata timp cat ies bani din asta.

Razvan Alexandru este cel mai mandru, a avut un preparat unic, apreciat de juriu, pe care a obtinut 20 de lei si un kg de mere. Pentru prima oara in show, concurentii decid soarta a doi dintre colegii lor, pe care ii trimit acasa fara menajamente.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate