Concurentul care l-a umilit pe Brenciu la "X Factor" a fost botezat abia saptamana trecuta! Detalii despre decizia lui Cosmin Gabor de ajunge in fata unui preot la 29 de ani!!!

Cosmin Gabor, concurentul de la “X Factor” care l-a umilit pe Brenciu la preselectii, are un trecut sfasietor. Abandonat de mic intr-un orfelinat din Gherla, tanarul a incercat sa nu dispere si sa isi ia viata pe cont propriu.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereBrenciu si Cosmin Gabor, inainte de scandalCulmea e insa ca, desi are 29 de ani, Gabor nu a fost botezat pana acum. “In urma cu o luna, am aflat cu stupoare, ca nu am fost si eu crestinat la biserica!  Parintii m-au aruncat ca pe o masea stricata, nu i-a interesat de sufletul meu, nici macar nu s-au sinchisit sa faca un gest de omenie pentru un copil. Dar asta a fost soarta mea, trecutul nu mi-l pot schimba, la fel pe cei care mi-au dat viata”, a declarat Cosmin pentru WOWbiz.ro!

fara descriereS-a botezat la un preot din ClujTanarul nu  a lasat insa lucrurile asa, si, dupa o discutie cu un preot din Cluj, zilele trecute, s-a dus sa fie botezat de acesta. “Stiu ca nu este un lucru obisnuit,dar eu am vrut sa intru in randul lumii, sa fiu un bun crestin! Acum, sunt cu adevarat multumit sufleteste”, a mai spus Gabor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate