Condiții inumane într-un centru de carantină din Târgoviște. Oamenii sunt încuiați în camere, ca la pușcărie: „Sufăr de atacuri de panică”

Condiții greu de imaginat pentru oamenii aflați în carantină la un hotel din Târgoviște. Aceștia se plâng că au fost încuiați în camere și nu li se oferă nici măcar o explicație.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Condiții inumane într-un centru de carantină din Târgoviște. Oamenii sunt încuiați în camere, ca la pușcărie: „Sufăr de atacuri de panică”


In articol:

Un hotel din Târgoviște, care a fost transformat în centru de carantină le oferă oamenilor cazați acolo condiții absolut cumplite. Au fost încuiați în camere, fără să le fie oferită nici măcar o explicație. Carantinații sunt panicați și susțin că trăiesc ca la pușcărie. 

Condiții inumane într-un centru de carantină din Târgoviște

Zeci de persoane aflate în carantină la hotelul din Târgoviște sun revoltate de condițiile inumane la care sunt supuse. Oamenii se plâng de igiena precară, mâncare proastă și angajați irascibili. Dar asta nu este cel mai rău. Ceea ce îi îngrozește pe carantinați este faptul că au fost încuiați în camere fără motiv.

Citeste si: Șocant! A murit după ce a fost scuipată de o persoană infectată cu COVID-19. Cazul a șocat o lume întreagă

Citeste si: Sfidarea ordonanțelor militare! Membrii clanului Corduneanu au încins grătarul pe spațiul public și au transmis live distracția: "N-am făcut nimic ilegal. Suntem la o logodnă"

Citeste si: Povestea sopranei Maria Macsim Nicoară, aflată în comă după ce a căzut pe scări! Accident sau soţ abuziv? Bărbatul este suspect pentru tentativă de omor

Singura explicație care le-a fost oferită este aceea potrivit căreia decizia de a încuia camerele a fost luată de DSP, de Prefectură sau că a venit „de sus”, scrie Gazeta Dâmboviței.

„Ne țin închiși ca la pușcărie, mai rău. Sufăr de atacuri de panică”, spune o persoană carantinată, într-o filmare publicată de publicația locală. 

Persoanele aflate în carantină în locul respectiv acuză și condițiile din hotel: pahare murdare, nu au frigider și nu pot să comande mâncare, în condițiile în care hrana care li se oferă în hotel este una „insuportabilă, asemănătoare cu cea a câinilor”, spun oamenii îngroziți de ceea ce li se întâmplă.

 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate