Condițiile inumane prin care o fetiță merge zilnic la școală. De 16 ani, primarul promite că asfaltează drumul

Drumul până la școală e un efort teribil pentru o copilă dintr-un sat din județul Cluj. Mama, disperată, a postat mai mute imagini pe rețelele de socializare.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Condițiile inumane prin care o fetiță merge la școală zilnic.


In articol:

În Berchieșu, un sat din județul Cluj, doar troacterele pot intra din cauza noroiului format pe drumuri. În aceste condiții, o fetiță își strânge toate puterile pentru un drum de o oră prin noroi, pe jos, pentru a ajunge la școală. Mama copilei a postat pe internet mai multe poze cu fata, în timp ce se chinuie să meargă pe drum.

Fetița depune zilnic un efort supraomenesc

Cristina pleacă în fiecare zi de acasă la șase dimineața pentru a ajunge la școală. Îmbrăcată gros, cu cizme de cauciuc în picioare și o umbrelă în mână, copila se pregătește să meargă pe drum plin de noroi, prin care nici mașinile nu pot să treacă.

Citeste si: Suma pentru care Seco Dubravko a bătut-o pe Daniela Crudu! De la asta a pornit scandalul

Citeste si: Cele 5 lucruri care te ingrasa fara sa iti dai seama

Citeste si: Alex Velea i-a compus Antoniei o manea cu versuri îndrăznețe: „Îți iau haine de designer, dar te vreau în tanga”

„Asta-i drumul nostru de fiecare zi, cu fetița la școală. În fiecare zi, când plouă când ninge, tot așa în situația asta suntem. De-abia ne tragem piciorele după noi de noroi”, povesteşte Ana Chirilă, mama fetiţei, pentru Digi24.

 

Primarul spune de 16 ani că va pune asfalt

Mama fetei susține că, în caz de urgență, nici salvarea n-ar putea instra în sat. Femeia a povestit că primarul cunoaște foarte bine situația din sat, dar nu face nimic în privința asta.

„El cunoaște foarte bine situația. De 16 ani, de la primul mandat atunci ne-a promis că ne face drumul și nici până astăzi nu am mai văzut drum”, a adaugat Ana Chirilă. (Citeste si: VIDEO | Pedofilul care a abuzat peste 120 de copii din toată țara. Detaliile unui caz șocant)

„Pe domnul primar nu-l doare capul. În toată primăvara l-am chemat să curețe drumul că nu mai putem ieși. Nu putem intra cu niciun mijloc de transport. Doamne feri să ne trebuiască salvarea, aici murim”, spune mama pentru sursa citată.

Condițiile inumane prin care o fetiță merge la școală zilnic.

Mai mult decât atât, femeia susține că primarul îi obligă pe locatarii din Berchișeu să plătească taxa pentru gunoi, deși nimeni nu vine să-l ia.

Sacrificiul pe care fata îl face zilnic pentru a ajunge la școală a devenit viral, iar prima măsură a fost luată. De acum, mașina școlii vine până în satul în care locuiește Cristina, o distanță de aproximativ 2 kilometri, dar drumul este la fel de dificil.

Foto: Facebook 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate