Condusul nu a fost niciodata mai luxos! Uite cum arata Concept You de la Volvo pentru care ti-ai vinde organele ca sa o ai!

Frankfurt Motorshow a marcat debutul unei evolutii a conceptului Universe - Concept You - care schimba total aspectul masinilor Volvo care vor urma sa apara. Ambele concepte sunt folosite sunt folosite pentru a obtine date din partea publicului pentru a afla urmatorul design al sedanului de la Volvo.##VIDEO10343##

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereCreatorii au reusit sa obtina o capodopera de arta prin rafinamentul interiorului si liniile curbate ale masinii. Volvo a reusit sa surprinda placut publicul cumparator de masini, dar si presa care are numai cuvinte de lauda pentru concept.

fara descriereLiniile caroseriei nu mai par futuriste ca cele ale conceptului universe, iar revolutia se produce in interior, acolo unde patrundem pe usile cu deschidere opusa, in stilul reinventat de Rolls Royce.

Noutatea o reprezinta sistemul multimedia, concentrat intr-un ecran tactil, montat in centrul plansei de bord, care face pereche cu un head-up display, amplasat pe parbriz. O serie de camere cu infrarosu monitorizeaza ochii soferului si directia privirii sale, trezind la viata intreg sistemul multimedia.

fara descriereFunctiile climatizarii, sistemului audio sau al celui de entertainment sunt disponibile doar prin folosirea privirii. Pasagerul si soferul pot face schimb de date, pot accesa internetul sau pot transmite mesaje celor de pe locurile din spate.

O alta inovatie la interior este sistemul audio dezvoltat de Alpine, care vine cu un subwoofer FreshAir, ce cântareste doar 1.3 kilograme si nu 15 kilograme.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate