Confesiunile cutremurătoare ale lui Gheorghe Dincă: ”Fata şi-a pierdut cunoştinţa şi am scos cureaua de la pantaloni și...”

Gheorghe Dincă a făcut confesiuni cutremurătoare în fața anchetatorilor.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă, a făcut confesiuni cutremurătoare în fața anchetatorilor. Confesiunile au fost făcute la două zile după ce bărbatul a fost prins.

„În jurul orei 10.00, am văzut că fata se afla pe marginea străzii, în comuna Dobrosloveni, judeţul Olt. Eu mersesem spre Osica, dar m-am întors pentru a aduce o piesă cuiva din Osica, cu care vorbisem la telefon. Eram cu autoturismul marca Renault Megane cu număr de înmatriculare OT-48-WYW. Fata a urcat pe bancheta din spate, pentru că pe scaunul dreapta faţă aveam nişte acte şi o pălărie”, a declarat Dincă, potrivit Adevărul.

Citeste si: ”Beleaua” Corduneanu, mesaj incredibil despre cazul Caracal: ”Dacă mă prindea pe la ”facultate” și venea Dincă, ferească Dumnezeu ce ieșea! Ferească Dumnezeu!” EXCLUSIV

Citeste si: Gafă incredibilă a celebrei Carmen de la Sălciua! A vrut să fie divă, dar iubitul i-a stricat poza!

De asemenea, Gheorghe Dincă a povestit cum a atacat-o pe Alexandra Măceșanu.

„Am coborât din maşină şi am urcat lângă ea, pe scaunul din stânga spate. Atunci am lovit-o cu palma peste faţă. S-a dat cu capul pe spate şi s-a lovit de geamul uşii şi de stâlp. Fata şi-a pierdut cunoştinţa şi am scos cureaua de la pantaloni şi i-am legat mâinile la spate. M-am dat jos din maşină şi m-am urcat la volan şi am condus spre casă. Am mers prin zona digului spre casă”, a mai spus Dincă.

La două case distanță de locuința lui Gheorghe Dincă era o înmormântare, în ziua în care criminalul a luat-o pe Alexandra Măceșanu.

Citeste si: Cum a fost la nunta lui Alexandru Cumpănaşu cu femeia care i-a devenit secretară! Simona a fost consiliera a trei premieri!

„Acasă, am oprit pe dreapta pe drum, fata fiind aplecată cu capul înainte, rezemată în scaunul din faţă. Am văzut în apropiere două femei poliţist şi m-am temut că eu sunt urmărit. Am traversat strada şi am mers şi am deschis porţile”, a spus el.

Gheorghe Dincă a băgat maşina în curte la ora 10.33. Singurul care a vorbit în acel moment cu Dincă a fost Victor Mieilă, poreclit „Vică”, un vecin care a intrat de multe ori în casa groazei. „Îmi promisese că merge cu mine să luăm nişte grâu. Când l-am văzut, am fugit la el chiar atunci când închidea porţile. A zis că n-are timp, se grăbeşte şi a închis repede”, a povestit Vică Mieilă anchetatorilor.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate