Confidenta lui Aurelian Preda, amenințată după dezvăluirile făcute despre artist! ”Satana de la Roma”, somată să se oprească

Confidenta din Italia a lui Aurelian Preda a avut parte ieri de un val de furie din partea fanilor cântărețului după dezvăluirile făcute în legătură cu acesta.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

In articol:

Meri S, fosta colegă a lui Aurelian Preda și femeia în a cărei casă a interpretul a crescut-o pe Anamaria Rosa, a primit jigniri și amenințări din partea fanilor regretatului cântăreț care au ”sfătuit-o” să nu mai facă dezvăluiri care ar putea să-i afecteze imaginea acestuia. Femeia a vorbit deschis despre o relație ”nefirească” între Aurelian Preda și Nicușor Iordan, despre faptul că fiica adoptivă a interpretului a căzut victimă colaterală în încercarea solistului de a ascunde adevărul despre viața lui personală.

fara descriere

Citeste si: Fiica lui Aurelian Preda, șocată de moartea reginei telenovelelor! Anamaria a povestit că a întâlnit-o pe Edith Gonzalez

Citeste si: Decizie de ultim moment al lui Ricardo de la Puterea dragostei! ”Am plecat”! Avem imagini de ultim moment cu bărbatul, singur, fără  Raluca

Citeste si: Mesajul fiicei lui Aurelian Preda care face aluzie la Nicușor Iordan! Anamaria vorbește despre ”ziua căinței”

Dezvăuirile au creat indignare și revoltă în rândul fanilor lui Aurelian Preda. Pe paginile de tip fan-club s-a distribuit capturi cu contul real al femeii iar mesajele negative au curs toată ziua. Fanii au sfătuit-o pe femeie să se oprească și să-l lase pe Aurelian Preda ”să se odihnească în pace”, pentru că aceste dezvăluiri nu mai folosesc nimănui.

Declarațiile, în contextul unor acuzații grave

fara descriere

Declarațiile ”Satanei de la Roma”, cum a fost poreclită confidenta lui Aurelian Preda vin în contextul în care fiica artistului îl acuză pe Nicușor Iordan că a agresat-o sexual pe vremea când era minoră. Scandalul i-a bulversat pur și simplu pe fani în condițiile în care Aurelian Preda l-a considerat pe Iordan un frate. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate