”Conflictele sunt inevitabile” Lino Golden, îndrăgostit lulea, face mărturisiri neașteptate. De ce se ajunge, de fapt, la separare?

Lino Golden vorbește despre relațiile interumane din ziua de azi.

Autor: Alis Pop

In articol:

Lino Golden este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. Piesele sale ajung imediat la sufletul fanilor săi, iar el, prin naturalețea de care dă dovadă, sinceritatea și umorul care-l caracterizează a ajuns să aibă o mare comunitate de oameni care-i urmăresc activitatea și care-l iau drept un exemplu demn de urmat. 

În online, acolo, artistul este zi de zi activ și împărtășește cu fanii lui absolut totul, bucuriile și supărările sale.

Citeste si: Lino Golden și iubita sa, ipostaze deocheate pe internet. Cum s-au lăsat cei doi amorezi fotografiați

Lino Golden: ”Doi oameni nu sunt capabili să rezolve o dispută”

Mai mult decât atât, odată cu vârsta, maturizându-se, cântărețul a început să le și dea sfaturi internauților sau să vorbească public despre anumite situații mai delicate ce se petrec în ziua de azi.

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Acum, de exemplu, pe Instagram, Lino Golden a adus în discuție un subiect foarte controversat și de actualitate: relațiile interumane în anul 2022.

Îndrăgostit lulea, dorind acum să își întemeieze o familie alături de iubita sa, trecând și prin drama de a-și pierde tatăl la o vârstă fragedă, din cauza unor probleme de sănătate, bifând și un mega scandal cu cel care l-a ajutat să devină celebru, Alex Velea, acum Lino Golden spune că știe cum se poate trece peste anumite situații, astfel

încât oamenii să nu ajungă la separare.

Lino Golden se arată îngrijorat de faptul că în ziua de azi tot mai multe cupluri se separă, tot mai multe familii ajung în prag de divorț și tot atâtea prietenii se pierd, totul, spune el, din cauza lipsei de comunicare sau a unei comunicări ineficiente.

Citeste si: Lino Golden și-a cerut iubita în căsătorie. Ce l-a convins pe artist că tânăra este aleasa inimii sale

În această situație, el consideră că toate disputele interumane ar fi evitate sau rezolvate fără prea multe drame dacă cei implicați ar știi să comunice calm, matur și să își spună punctul de vedere în mod direct. Astfel, crede artistul, nu ar mai exista atâtea destrămări în familii, în relațiile amoroase sau în prietenii.

”Văd atâtea relații încheiate, prietenii distruse, familii separate din aceeași cauză: doi oameni nu sunt capabili să rezolve o dispută calm, direct și matur.

Conflictele sunt inevitabile în relațiile interpersonale. Cred, totuși, că 99% dintre conflicte pot fi rezolvate printr-o discuție sănătoasă”, este mesajul publicat de Lino Golden pe pagina personală de Instagram.

Lino Golden

Lino Golden, îndrăgostit lulea, face mărturisiri neașteptate

[Sursa foto: Instagram]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Lino Golden tună și fulgeră pe colegii săi de breaslă! Artistul a reacționat dur după ce a fost judecat: „M-a pus la perete și mi-a închis ușa”

”Mergeți să vă spovediți, aveți păcate”. Lino Golden și iubita sa, criticați de fani după ultima imagine de cuplu. Tânăra a renunțat la haine

Cum au fost îmbrăcate vedetele la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol. Imagini cu Andreea Esca, Adela Popescu și Sore | FOTO

Horoscop chinezesc luni, 29 mai 2023: Zodiile care se fac remarcate. Ies în evidență în ziua Mistrețului de Foc

Calendar ortodox 27 mai 2023. Ce sfânt este cinstit sâmbătă?

„Am dormit în dric două ore.” Ce s-a întâmplat cu Anamaria Prodan în urmă cu o zi? Vedeta are o nouă achiziție

Theodor Andrei, declarații incriminatoare la două săptămâni după ce a ratat calificarea în finala Eurovison. Ce acuze grave aduce: "N-am avut voie să comentez nimic. Le-am...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies