Conflictul dintre Liviu Guta si Daniela Gyorfi continua: "Se foloseste de imaginea mea sa vanda bilete la concerte!" / "Liviu nu stie sa lege doua cuvinte!"

Liviu Guta si Daniela Gyorfi au impartit ani buni scena, dar acum au ajuns la cutite. Cei doi nu mai colaboreaza de doi ani si au ajuns sa se certe. ##VIDEO11007##

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereSe acuza unul pe altul, ba mai mult, se cearta ca la usa cortului. Liviu Guta trage un semnal de alarma si ii cere Danielei sa nu mai vorbeasca la adresa lui. "Am auzit de la mai multi oameni ca ea pune afise prin oras ca o sa cant impreuna cu ea si cand ajunge la concerte spune ca eu nu am avut cum sa ajung. Ea canta piesele mele si se foloseste de numele meu sa aiba succes. Niciodata nu avea succes fara mine si ea stie bine. Sa nu imi mai spuna caracter infect ca ea era un nimeni acum. Nu mai stia lumea de Daniela Gyorfi", a explicat Liviu Guta.

fara descriereDaniela a incercat sa aplaneze acest conflict si spera ca la un moment dat lucurile sa se rezolve intre ei."Nu am nimic personal cu Liviu Guta. Faptul ca am cantat impreuna, ca am avut succes este un lucru cert. Noi ne-am inteles extrem de bine pe plan profesional, nu si intim. Sa nu spuna de afise pentru ca eu sunt artist, nu impresar. Eu merg doar sa cant. Eu nu il invidiez deloc pe el. Eu am melodiile mele, el pe ale lui.", a spus Daniela la WOWbiz.

fara descriereGeorge Tal, actualul impresar al Danielei a facut lumina in acest incident si a explicat cum a stat treaba cu acele afise. "Nimeni nu a facut asa ceva. Nu am pus afise cu el si cu Daniela. Noi nu mai colaboram cu el de doi ani de zile. Sunt niste persoane care au organizat niste concerte la mare si ei au pus acele afise. Liviu are multe melodii copiate, deci nu sunt ale lui. El are momente cand habar nu are sa vorbeasca.", a replicat George Tal, sotul Danielei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate